上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.7k

引用:
原帖由 Sugarfrost 於 2010-4-3 20:15 發表 查看引用來源

死喇..好無知tim..咩叫牙籤仔?:smile_41:
俾人用嚟"sip"時間啊!!!佢兩個老公去飲啊!!!咪搵我嚟"sip"等佢哋老公....好卑鄙啊!!!佢哋

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-3 20:16 發表 查看引用來源

姐係係咁講邊個寬頻好用好用,,.
佢地就會take action ????????????
妳唔好亂嚟..please...請不要再胡鬧...please

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 08:18 PM 發表 查看引用來源
俾人用嚟"sip"時間啊!!!佢兩個老公去飲啊!!!咪搵我嚟"sip"等佢哋老公....好卑鄙啊!!!佢哋
唉也唔好咁諗, 大家吹吹水都開心架

引用:
原帖由 Sugarfrost 於 2010-4-3 20:20 發表 查看引用來源

唉也唔好咁諗, 大家吹吹水都開心架
咁又係....哈哈!!!我吹下水喳

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 08:24 PM 發表 查看引用來源
咁又係....哈哈!!!我吹下水喳
咁你食完飯先出去吹水?

我準備考試d 野, 悶到想死......:smile_13:

引用:
原帖由 Sugarfrost 於 2010-4-3 20:27 發表 查看引用來源

咁你食完飯先出去吹水?

我準備考試d 野, 悶到想死......:smile_13:
同佢哋一路食飯一路吹水...我電話可以上網...可以陪下妳咁囉...

好post呀~~支持支持!!!~~

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 08:32 PM 發表 查看引用來源
同佢哋一路食飯一路吹水...我電話可以上網...可以陪下妳咁囉...
我回來啦.....................................................

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 08:32 PM 發表 查看引用來源
有人陪真好
不過小心你兩個表嫂見你唔專心反檯!!

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-4-3 20:33 發表 查看引用來源
好post呀~~支持支持!!!~~
多謝baby支持...thx...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆