上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.0k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-9 12:51 PM 發表 查看引用來源

放心 WPR!! 哩度有志雲飯局駐台! 唔會鎖既!!

不過好似話過 50 頁就會鎖!! 到時又開新既!
以前就係..而家好似100頁

夠我地講到出年嫁喇..

引用:
原帖由 delpieho 於 2010-7-9 04:30 PM 發表 查看引用來源

想當年開post..... 唔夠兩日已經50頁又要開新....最勁果個星期更新4次
而家風光不再啦
依D真係一個潮流...以前討論區0岩0岩HEAT..D人日日花好多時間0係度吹水..

諗番都幾浪費時間...哈哈

引用:
原帖由 ken6688 於 2010-7-9 04:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: :smile_40:
嘩~好耐冇見你喇..依排幾好麻~~

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-9 09:37 PM 發表 查看引用來源
今日係世界貿易中心(world trade center)巧遇德国女版啊天,她在中心地下電腦室,做氣車維修員,
係咪4眼...庫頭有支士巴拿嫁

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-7-10 09:29 AM 發表 查看引用來源

估唔到你都仲有留意POST...原來真係仲有人睇...我見平時得天字堆既人覆..仲以為冇其他人睇TIM

往 ...
你重好靚仔的, :smile_38:

不過我鐘意你 板仔or 藍球 look 喎... 初時sunday 你 ... [/quote]

嘩~你讚我靚仔..天字堆D人會笑9我嫁

以前D打扮比較突出....

而家人老左...都少左果D打扮....

引用:
原帖由 type-r929 於 2010-7-10 11:27 AM 發表 查看引用來源
返來啦...好耐無見甘多位師兄...天哥呢排有咩攪作呀?
嘩~依排突然咁多CD-ROM出聲既...哈哈

我冇咩搞...半隱世中....玩少左好多....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

以前就係..而家好似100頁

夠我地講到出年嫁喇..
係咪需要搵 D 女黎吹爆佢呢??:smile_47:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-9 01:13 PM 發表

我无隐刑~~上次你米系向西见到我罗~~
汤马士 ...
估唔到你都仲有留意POST...原來真係仲有人睇...我見平時得天字堆既人覆..仲以為冇其他人睇TIM

往 ... [/quote]

果张相我都有~~~
系大6回post好鬼烦

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2010-7-10 03:43 PM 發表 查看引用來源

往 ...
果张相我都有~~~
系大6回post好鬼烦 [/quote]

乜沙兄都鍾意 MEI MEI 架??:smile_40:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2010-7-10 03:43 PM 發表 查看引用來源

往 ...
果张相我都有~~~
系大6回post好鬼烦 [/quote]

張相真係珍藏....見證住當年搞團既歷史

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆