上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.3k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-12-21 06:50 PM 發表 查看引用來源

WHY?? ANY REASON??:smile_o10:
因為佢已經不驚不覺走返條舊路,食返草,.....:smile_44: 小别勝新婚,再次擦起愛火花,...今次打風都打唔甩啦:smile_40: 祝新人百頭到老,永結同心,年生貴子,狗馬享通

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-12-21 07:08 PM 發表 查看引用來源

都唔可以咁講既,
因今個月實在太大檸樂喇,:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
咁都好丫,..年尾辛苦D,..到年頭又多D銀駛,好幸福呀,...:smile_38: 當幫補下買i-風囉,..:smile_40:

引用:
原帖由 cavemen 於 2009-12-19 07:26 AM 發表 查看引用來源

都话我只喜欢嫩穴:smile_o05: ,唔要老藕!:smile_o02:
好无~:smile_o16:~谢谢安排!!!:smile_o15:  
嫩穴...等著你回來..等著你回來..放心啦,約翰哥,我同你tasta差唔多.D老藕留返細老搞掂啦,

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-12-21 07:05 PM 發表 查看引用來源

遲到幾時先,2020定2040年呀:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
2010:smile_o03:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-12-21 07:08 PM 發表 查看引用來源

都唔可以咁講既,
因今個月實在太大檸樂喇,:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
我個個月都咁大檸樂.....:smile_o16:

1月開始我一定要死慳爛慳...

而最有效既方法就係少上大陸少蒲少X.....

所以....一定會少上去玩

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-12-21 07:26 PM 發表 查看引用來源
因為佢已經不驚不覺走返條舊路,食返草,.....:smile_44: 小�勝新婚,再次擦起愛火花,...今次打風都打唔甩啦:smile_40: 祝新人百頭到老,永結同心,年生貴子,狗馬享通
冇錢....咩都冇得傾

一路都錢唔夠使....

唯有少玩D....

上一次都使至少1K或以上....一個月上少兩次...都慳成2千零蚊

唯有咁...我D煩惱先可以快D完結....:smile_o15:

睡前推一嘢先:smile_o12:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-21 12:09 PM 發表 查看引用來源
之前我話聖誕節要返工..而家又唔使返喇

所以平安夜會有節目...各位朋友留意喇
平安夜去邊玩,等緊你發板? :smile_40:

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-12-22 10:10 AM 發表 查看引用來源

平安夜去邊玩,等緊你發板? :smile_40:  
落實26號同31號有野玩

24號唔知道有冇得玩啊...唔想搞咁多晚..貴精不貴多...唔想使咁多錢

其實唔蒲0係17樓都幾舒服既...都係成班人喂喂喂...0係屋企玩下3-5-7劍都幾搞笑嫁

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-12-21 08:00 PM 發表 查看引用來源
嫩穴...等著你回來..等著你回來..放心啦,約翰哥,我同你tasta差唔多.D老藕留返細老搞掂啦,
你同約翰直頭係"志同道合 "啦...大家都咁鍾意小朋友:smile_04: ..幾很有心呀:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆