上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第35回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:36 PM 發表 查看引用來源

你真係當我死架:smile_o04:
邊係喎~
其實我係想同你的關係更加CLOSE
所以先要氹你仔仔之MA~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:43 PM 發表 查看引用來源

邊間呀~
D野好唔好食KA~?:smile_41:
我都未食過o個間

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:45 PM 發表 查看引用來源

邊係喎~
其實我係想同你的關係更加CLOSE
所以先要氹你仔仔之MA~:smile_13: :smile_13:
喂...溝我老公啦...咁樣我地既關係先會更加close 呀

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-17 12:39 PM 發表 查看引用來源

個網, 九年無 update架  :smile_o03:
e d網多數都係比你做參考~:smile_30:
你想佢點UPDATE.....:smile_39:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:40 PM 發表 查看引用來源

我大仔要計成人呀
點解呀~?:smile_41:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:43 PM 發表 查看引用來源

你男友燒比你食
:smile_30: 我剩係同佢去過一次BBQ炸~~個次我頂得幾辛苦先無訓著呀陰公~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 12:41 PM 發表 查看引用來源

我一對住個火爐.就想訓~:smile_38: :smile_38: :smile_38: 次次去到食得少少就訓著左:smile_34:
今次有牌打~
你一定最精神~:smile_30:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:48 PM 發表 查看引用來源

點解呀~?:smile_41:
身高超過一米三呀

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-17 12:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 中7
:smile_o08: 呢個禮拜原本得閒...但係生日...full booked...
:smile_o06: 下個禮拜補課補到你傻
咁你得閒先再講LA~:smile_27:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 12:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我剩係同佢去過一次BBQ炸~~個次我頂得幾辛苦先無訓著呀陰公~
做咩要死頂呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆