上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-8 10:44 AM 發表 查看引用來源

唔好咁謙la.佢有佢既型英帥,你有你既靚正ma! 總之就是天造地徹既一對8+1男女啦:smile_30:
C 兄你真風趣:smile_30:

唔知今晚可以頂到幾多點呢:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:47 AM 發表 查看引用來源

真架:smile_o01:
不過講真, 我真係好鐘意你簽名果張相, 係唔係剪紙黎架:smile_o06:
可惜小紅蠢, 連加相同簽名都唔識整:smile_o03:
唔好玩啦. copy 條link 上去 個頭像旁邊既位於之麻

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:44 AM 發表 查看引用來源

冇呀, 小紅同你都咁耐嘞, 都係時候要比反個名分你:smile_o01:
唔知你介唔介意啫, 如果你唔介意我就要寫反出黎, 話比其他人聽我同你既關係囖:smile_o06:
我成日唔喺度, 我怕浪得虛名喎:smile_13:

同埋我都諗唔倒有乜啱我做?:smile_40:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:40 發表 查看引用來源

天天果幅正好多:smile_o12:

一個人擁有全部既愛

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:52 AM 發表 查看引用來源

一個人擁有全部既愛

分D嚟好喎

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:47 發表 查看引用來源

真架:smile_o01:
不過講真, 我真係好鐘意你簽名果張相, 係唔係剪紙黎架:smile_o06:
可惜小紅蠢, 連加相同簽名都唔識整:smile_o03:

幾年前自己整架~
  妳想要咩簽名我得閒幫妳整丫

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-8 10:44 發表 查看引用來源

唔好咁謙la.佢有佢既型英帥,你有你既靚正ma! 總之就是天造地徹既一對8+1男女啦:smile_30:

我8咋~唔9~

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:53 發表 查看引用來源

分D嚟好喎

有代價架喎

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:51 AM 發表 查看引用來源

我成日唔喺度, 我怕浪得虛名喎:smile_13:

同埋我都諗唔倒有乜啱我做?:smile_40:
唔怕喎,你睇下果個公關咪又係咁,  只要你肯就得.:smile_o06:
傻妹, 名分既野我自有分數啦, 等你點頭之ma :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆