上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 生耳邑 dada 豬生日快樂 ﹗

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 11:17 PM 發表 查看引用來源

未耕完地呀   個面書short short 地:smile_19:
里刀有玩架 係囉,禾又係等緊fb,禾d99刀唔之點:smile_24:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-6 11:20 PM 發表 查看引用來源

里刀有玩架 係囉,禾又係等緊fb,禾d99刀唔之點:smile_24:
時得時唔得~~:smile_19:  頭先攪掂一個.......重有幾個農地未耕

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 11:24 PM 發表 查看引用來源

時得時唔得~~:smile_19:  頭先攪掂一個.......重有幾個農地未耕
咁里刀巧,可以做d唔做d,禾入刀入唔到,又巧眼瞓

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 11:24 PM 發表 查看引用來源

我都係喎:smile_o08:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-6 11:26 PM 發表 查看引用來源

冇野既比人去你個場偷野啫:smile_o01:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-8-6 11:26 PM 發表 查看引用來源

99果個........係咪愛狗...... 頭先入去, 話要修理, 都入唔到個game:smile_35:

引用:
原帖由 esoko 於 2009-8-6 11:27 PM 發表 查看引用來源
我都係喎:smile_o08:
算把啦~~:smile_o03:

引用:
原帖由 esoko 於 2009-8-6 11:29 PM 發表 查看引用來源
sorry禾茅玩里地果個game:smile_35:

引用:
原帖由 esoko 於 2009-8-6 11:29 PM 發表 查看引用來源
應該係.......d人入唔到果時, 入到就入.....去偷人農作物:smile_o01:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 11:30 PM 發表 查看引用來源

99果個........係咪愛狗...... 頭先入去, 話要修理, 都入唔到個game:smile_35:
yes所以咪等緊:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆