上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.1k

回覆 504# 的帖子

我個人嚟講,覺的緊咗之後好似硬咗好多,好似就出咁硬,快感多咗,快出咗。
:smile_27:

回覆 508# 的帖子

係呀!如果完全好返的話,手HOLD住莖,包皮向上MOVE到頸位嚟打先有少少之前打個種FELL,未好返勿試‧

引用:
原帖由 pohero 於 2009-10-18 11:21 PM 發表

我第21日...D線仲有80%未甩...已用消毒藥水同生理鹽水洗一日兩次都冇乜用咁...
同埋真係想知扯得咁緊做果陣有冇問題?因為JJ扯行晒旗既時候扯埋D袋皮咁:smile_o03:
我好似係扯埋生毛o個個位d皮咁......

引用:
原帖由 prepuceman 於 2009-10-19 12:07 AM 發表

係呀,我第一個禮拜晚晚扯醒三四次,尤其是無安眠藥果幾晚(dr.chan比左四日藥炸),五點打後真係訓吾到。前日覆診時佢問我洗五洗繼續開藥,我緊係老虎蟹都話要啦,佢最後開左止痛,安眠,抗生素(佢見有d白色野,驚我 ...
咁多隻藥既?
我淨係食止痛藥同安眠藥,因為食左之後可以連續訓到五個鐘,對我黎講已經夠
食晒之後就慘啦.... 一個鐘醒一次...... 之後覆診我都問醫生拎多一個禮拜藥
之後冇再食都正常咁訓到啦

引用:
原帖由 包皮已割 於 2009-10-19 12:04 AM 發表

:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

我20日已經甩鬼晒啦:smile_o05:
係咪甩晒線就代表可以打返j或者有返性生活??

我想問各位cming做完激光要使幾多$$呀?

引用:
原帖由 !~!仔仔!~! 於 2009-10-20 22:02 發表 查看引用來源
我想問各位cming做完激光要使幾多$$呀?
你預手術費7000 加前後各睇一次醫生每次都500 total 成8000, 都唔平

我啱啱上個禮拜做完, 而家都行得走得可以番工, 係有少少唔舒服

引用:
原帖由 bongbong456 於 2009-10-19 09:52 AM 發表 查看引用來源
c hing乜你咁多藥食? 我都係去陳醫生度割, 乜野藥都無食過, 第二日已經同屋企人去街, 星期五割完星期一已經如常返工. 行路當然要就住就住, 不過我就呃佢地話扭傷腳.:smile_44:
佩服佩服!我第一個星期雖然都可以落街(手術當晚已出街買衫),但就吾係好自然.到第六日先番到工.你真係勁!:smile_14:

引用:
原帖由 Spurs 於 2009-10-19 10:27 AM 發表 查看引用來源

我尋晚冇食安眠藥(都係四日藥), 斷斷續續咁痛醒咗幾次:smile_o03: , 醫生都有俾d 防扯旗藥我(藍色好細粒), 不過唔係太有用
ching 你講嗰隻藥好有效係點樣, 過幾日覆診問佢攞:smile_40:
其實 ...
藍色果隻應該係女性荷爾蒙藥,對我就無咩用啦,之後開果隻就有用啦,夜晚都無扯過(膀胱滿左除外),覆診後兩日姑娘都打黎問隻藥有無效,我諗醫生都可能係想試下隻藥:smile_41: .你覆診時不妨問下.

引用:
原帖由 pohero 於 2009-10-18 11:21 PM 發表 查看引用來源

我第21日...D線仲有80%未甩...已用消毒藥水同生理鹽水洗一日兩次都冇乜用咁...
同埋真係想知扯得咁緊做果陣有冇問題?因為JJ扯行晒旗既時候扯埋D袋皮咁:smile_o03:
之前有 ching 話用生理鹽水浸一兩分鐘,一日兩次,你試下浸浸佢啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆