上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 47

收藏  |  訂閱
1.5k  24.0k

:smile_19: :smile_19: 沖完涼仲熱

引用:
原帖由 080709 於 2009-7-10 10:51 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_o15: 熱到死死下:smile_o05:
早晨呀....阿狗:smile_o15:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-10 11:04 AM 發表 查看引用來源
頂~~~陣間又去飲茶:smile_27:
又食個飽:smile_30: :smile_30: :smile_30:

同邊個飲呀

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 10:57 AM 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24:你又吾黎夜場
唔黎都唔係我既錯吖:') :')
我去日場嘛:smile_24:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 11:05 AM 發表 查看引用來源
你仲好熱GE水呀:smile_40:

快D開行個冷氣啦:smile_30:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-10 10:56 發表 查看引用來源

:smile_38: hi vin~~~~~
:smile_o08: 點解reply多數都系叫禾老婆 :smile_o01:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 11:05 發表 查看引用來源
都叫你咪搞咁多la :smile_o11:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 10:58 AM 發表 查看引用來源
你條友啊頂...吾知頭吾知路埋以為我蝦佢
係唔係頂我唔順呀  
撒下心宜嬌咋嘛

你放心啦..佢一定唔會以為你蝦我, 佢係頂我唔順咋

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

笑你囉:smile_38: :smile_38:
人地咁慘你都笑得出既, 衰人黎架:smile_24:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 點解reply多數都系叫禾老婆 :smile_o01:
2合為一呀MA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆