上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-7 08:35 PM 發表 查看引用來源

甘咪即係賊喊捉賤囉:smile_27:
世界根本就係咁....有咩所謂.....

阿kay又幫人做宣傳啦...頂......
2009-05-30 謝安琪 <<吶喊>>五月花簽名會
http://kaytsef o r u m.com/discuz/viewthread.php?tid=11211&extra=page%3D1

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-7 08:33 PM 發表 查看引用來源

組長比人插隊呀!!!!!
新客戶特別優惠啦!:smile_45: :smile_45:

唉.......點解次次上親黎玩之前都病架:smile_o03: :smile_o03: 而家d鼻敏感又發作都唔知果日黎唔黎到tim

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-7 08:48 PM 發表 查看引用來源

新客戶特別優惠啦!:smile_45: :smile_45:
可能係呀!!!!

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-7 09:10 PM 發表 查看引用來源

可能係呀!!!!
啞撚哂.....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-7 09:10 PM 發表 查看引用來源

可能係呀!!!!
你星期六會吾會有点心慯呀:smile_22:

睇黎大陸今次打黎果風悅打悅大唔知星期六有冇影響呢

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-7 05:42 PM 發表 查看引用來源
依家先開始諗
不過買左六合彩先
今晚有一千萬呀:smile_40:
昨日冇錢真走寶了:') ....剛才放工入定錢係投注戶口:smile_15: ....等緊你今晚有乜野心水俾我賺返o的搵女錢呀!!!:smile_38:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-7 09:28 PM 發表 查看引用來源

昨日冇錢真走寶了:') ....剛才放工入定錢係投注戶口:smile_15: ....等緊你今晚有乜野心水俾我賺返o的搵女錢呀!!!:smile_38:
okok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆