上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.2k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-20 01:25 AM 發表 查看引用來源

一場波收幾條飛 算唔錯了 :036: 可惜我極少玩即場  :041:
2886 努力
因為睇住場波 覺得客仲有得入:027:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2010-9-20 01:24 AM 發表 查看引用來源

波仔唔玩 咁馬仔點先 :071: :086:
我自己就梗玩喇 唔玩我會死的 :096: 係餓死呀 :096:

回覆 5152# 2料王 的帖子

你又黎用死表決心~~唔好住呀~~岩岩返到唔要你die呀~
仲又一齊玩馬仔嫁~哈哈

開鑼日 到宜家
夜馬先會進帳:027:
日馬通常都死一半:096:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-20 01:29 AM 發表 查看引用來源
你又黎用死表決心~~唔好住呀~~岩岩返到唔要你die呀~
仲又一齊玩馬仔嫁~哈哈
我話我唔賭會死姐 :096: 其實我玩馬仔 唔同你地一場一場買的
我主要係玩 過關 , 唔係好啱你地 :097:

回覆 5155# 2料王 的帖子

咁先係win$$$$呀~我以前都係玩單頭~
而家玩過關先有$win
岩岩先係叫中返條~~
今晚要再win過~而2日前前後後百9幾圍~
做到隻野咁呀~今晚要玩下波仔放鬆下

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-20 01:37 AM 發表 查看引用來源
咁先係win$$$$呀~我以前都係玩單頭~
而家玩過關先有$win
岩岩先係叫中返條~~
今晚要再win過~而2日前前後後百9幾圍~
做到隻野咁呀~今晚要玩下波仔放鬆下
馬仔 日後有機會再玩過 :036:
波 今晚就重有3場 有興趣 就買多少

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-20 01:34 AM 發表 查看引用來源

我話我唔賭會死姐 :096: 其實我玩馬仔 唔同你地一場一場買的
我主要係玩 過關 , 唔係好啱你地 :097:
我都唔係場場買
通常都會先買條過關
有重心場次先會單頭出擊

我都係 上次臨出門口都買條3x7先xD

回覆 5157# 2料王 的帖子

你又要去邊呀~~唔好玩咁耐呀~~記得要睇下d兄弟呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆