上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-1 07:57 PM 發表 查看引用來源
琴晚係咪玩得好開心呢~~~
琴晚係咪有帶到支酒去呀??
支酒掂唔掂呀......
無飲過添:smile_13:
話時話,我成晚都係飲左杯不含酒精飲品,薛左........

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-1 20:45 發表 查看引用來源

無飲過添:smile_13:
話時話,我成晚都係飲左杯不含酒精飲品,薛左........
你今朝唔係話留返2杯野你飲架咩?:smile_o04:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-1 07:50 PM 發表 查看引用來源
我終睇左252啦, 好睇
你地唱k實唱得好開心針....:smile_40:
係呀好忙,又唱又:smile_o01:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-1 08:52 PM 發表 查看引用來源

佢係有2杯架,佢無叫呀?我們最後有6杯, 勉強叫黎飲:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-1 07:57 PM 發表 查看引用來源
琴晚係咪玩得好開心呢~~~
琴晚係咪有帶到支酒去呀??
支酒掂唔掂呀......
我唔識飲,d香味酸酸地,唔難入口啦掛:smile_30:
飲到紅酒我就醉醉地:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-1 08:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 飲唔落呀..........

我都飲左杯:smile_13:

hi  al l

經過埋昨晚,發覺唱通宵k.....依類夜生活既活動,真係唔太啱我:smile_13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-1 09:00 PM 發表 查看引用來源
經過埋昨晚,發覺唱通宵k.....依類夜生活既活動,真係唔太啱我:smile_13:
經過昨晚通頂, 我會年尾先再考慮:smile_27: 好累架:smile_27: 如果有渡假屋有k唱就好:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-1 09:05 PM 發表 查看引用來源

經過昨晚通頂, 我會年尾先再考慮:smile_27: 好累架:smile_27: 如果有渡假屋有k唱就好:smile_13:
我地都唔係夜蒲慣,所以都幾辛苦:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆