上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【223】

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 LAMCHUNHO 於 2009-6-25 11:48 AM 發表 查看引用來源
感冒要食幸福傷風素kaka
大家午安呀
午安:smile_o15:

引用:
原帖由 genken 於 2009-6-25 11:47 AM 發表 查看引用來源

多謝晴晴~~:smile_o06:睇完返黎喇~:smile_o05:
有少少感冒啫~ 冇咩事 :smile_o11:
嗯....準時食藥喔:smile_o06:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-25 11:31 AM 發表 查看引用來源
訂左飛未先:smile_04: :smile_04:
啲飛好似賣晒...:smile_o03: (朋友話我知)

o........

亞晴係活躍分子呀!!!!!!!!!!!!! 係咁post kaka
大家聽下曹格的掌紋 好好聽的

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-25 11:50 AM 發表 查看引用來源
你病仲淋雨:smile_24:
唔知落幾耐~~ 淋雨都只係淋左少少啫~~ :smile_o05:
但返到公司就停雨:smile_o02:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-25 11:44 AM 發表 查看引用來源

晴晴,道道午安
午安....蓉兒:smile_o15:

引用:
原帖由 LAMCHUNHO 於 2009-6-25 11:54 AM 發表 查看引用來源
亞晴係活躍分子呀!!!!!!!!!!!!! 係咁post kaka
大家聽下曹格的掌紋 好好聽的
gary 遲啲黎香港演唱會呀~~:smile_o12:
又要出血喇~~:smile_o16:

引用:
原帖由 genken 於 2009-6-25 11:56 AM 發表 查看引用來源

唔知落幾耐~~ 淋雨都只係淋左少少啫~~ :smile_o05:
但返到公司就停雨:smile_o02:
我頭先去食早餐都係:smile_o02:

引用:
原帖由 genken 於 2009-6-25 11:53 AM 發表 查看引用來源

啲飛好似賣晒...:smile_o03: (朋友話我知)
一早好似比人定晒:smile_o03:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-25 11:53 AM 發表 查看引用來源

嗯....準時食藥喔:smile_o06:
嗯~~我會架喇:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆