上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 瑩影 於 2009-6-1 03:19 AM 發表 查看引用來源
亞鬼識D女生通常都好靚~!!哈哈哈~!
甘你又係令仔定令女先:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 KC公仔 於 1/6/2009 03:18 發表 查看引用來源
鬼鬼仲咩個post而家收埋甘多令女ka:smile_o01:
跟得你多嘛~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-1 03:20 AM 發表 查看引用來源
令VODKA:smile_47: :smile_47: :smile_47:
單哥:smile_46:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:21 發表 查看引用來源
唔爭在玩多幾晚~~:smile_o01:
WOW~~~
死架啦~
要休息返一個WEEK先啦~!

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-1 03:19 AM 發表 查看引用來源
尼個問題好易解決姐......
就係唔訓囉..........:smile_o01:
唔訓!?!??! 咁激動?!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:22 AM 發表 查看引用來源

唔係!! 我無咁大本事開公司!! 係我屋企既!!~~~
咁激動?!?!?!?!
係你屋企同係你無咩分別la:smile_35:

年青人係激動d ka la....不過我唔會後悔:smile_o12:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:17 AM 發表 查看引用來源
邊個敢打你..:smile_30:
我係要叫呀..:smile_45:
:smile_13: 點知會唔會有架..我驚驚架:smile_30:
唔比叫丫..你試下叫..我以後唔彩你:smile_30:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-1 03:23 AM 發表 查看引用來源

單哥:smile_46:
叫亞單:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我上個月係屯門搬黎我呢到
屯門都幾好呀. 仲咩搬走呀?!!

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-1 03:22 發表 查看引用來源

甘你又係令仔定令女先:smile_47: :smile_47: :smile_47:
MU....我係一個豬X黎架~
SORRY@!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆