上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第七回

收藏  |  訂閱
739  5.5k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 05:30 PM 發表 查看引用來源

而家去訓攪啦 :smile_24::smile_24:
但我又想陪多你一陣嗎:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:29 PM 發表 查看引用來源

但我要係邊個站落車呢????
259D
官塘 法庭,創紀之城2 都有站 你上車,
係豐景園站落就得喇

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-25 05:29 PM 發表 查看引用來源

你都無乜誠意
有誠意 ar 我用善良的心交比兩位天使

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-25 05:31 PM 發表 查看引用來源

官塘 法庭,創紀之城2 都有站 你上車,
豐景園站落就得喇
即係一落車就係佢屋企樓下:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:30 PM 發表 查看引用來源

其實佢太忙了............:smile_13: :smile_13:
我知呀,

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:31 PM 發表 查看引用來源

但我又想陪多你一陣嗎:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 05:32 PM 發表 查看引用來源

一聽就知係大話

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 05:32 PM 發表 查看引用來源

你點樣一個心比兩位天使呢:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:32 PM 發表 查看引用來源

即係一落車就係佢屋企樓下:smile_04: :smile_04:
搵到上門tim wo :smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 05:32 PM 發表 查看引用來源

無錯,對面就係喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆