上一頁下一頁
發新話題

徵 為食又貪玩既男男女女 (多謝大家支持, 功德圓滿, 有緣再會)

收藏  |  訂閱
740  6.7k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:10 PM 發表 查看引用來源

SEND左啦....你收唔倒咩.......:smile_41:
你兩個似有不可告人之秘密:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 05:58 PM 發表 查看引用來源

觀塘就要星期六啦..........:smile_13:
平日飛都黎唔切啦........:smile_27:
星期六就梗係新蒲崗啦........:smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:10 PM 發表 查看引用來源

SEND左啦....你收唔倒咩.......:smile_41:
收到..就唔會話你無send啦:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:16 PM 發表 查看引用來源

星期六就梗係新蒲崗啦........:smile_22:
星期六就梗係旺角啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 06:15 PM 發表 查看引用來源

你兩個似有不可告人之秘密:smile_30:
我同佢邊有不可告人既秘密呀....佢同你就有..........:smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-21 06:18 PM 發表 查看引用來源

星期六就梗係旺角啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:
不如西環啦好無.........:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:20 PM 發表 查看引用來源

不如西環啦好無.........:smile_45: :smile_45:
佢要返工咪唔好囉:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:20 PM 發表 查看引用來源

我邊度都冇反對...........
反正唔使返工.....:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-21 06:26 PM 發表 查看引用來源

佢要返工咪唔好囉:smile_30::smile_30:
:smile_14: ........唔見你ONLINE.....以為你唔係度添.......

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-21 06:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ........唔見你ONLINE.....以為你唔係度添.......
我無online呀, 因為搵工:smile_13:
頭先係外面見到個新人徵朋友, 同我個舖第一句d字眼一模一樣,
但我改左好耐啦, 原來世界真係有人諗野同我一模一樣:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆