上一頁下一頁
發新話題

1704309~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常爆XD

收藏  |  訂閱
749  5.6k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

你遇到咩人呀, 你真係好灰喎:smile_13:
:smile_13: 無0既....總知係無結果0既人啦

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-18 12:07 AM 發表

唉....成日都諗會唔會咁就一世 :smile_13:
我都有咁諗架, 即使我宜家有男友,
但其實我都覺得自己會孤獨咁過埋下半生:smile_13:
成日被我男朋友鬧:smile_27:
但我個人情緒起伏比較大, 都無計:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 00:05 發表 查看引用來源

有時我都會問呢條問題架, 不過如果我自己真心付出過,
我就覺得無悔架啦:smile_13:
係咪阿q左少少呢:smile_35:

唔係~有時D野求過程唔係求結果

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 00:06 發表 查看引用來源

算你啦:smile_40:

妳都黎歡呼一下啦~

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-18 12:09 AM 發表

:smile_13: 無0既....總知係無結果0既人啦
咁無拖字, 總好過拖拖拉拉:smile_34:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-18 12:10 AM 發表

唔係~有時D野求過程唔係求結果

每次分開之後, 過左一段時間,
我都同自己講, 至少我都試過丫,
我身邊有朋友, 真係拖都未拍過,
又或者只拍過一次, 咁我至少都有d回憶同開心過

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-18 12:11 AM 發表

妳都黎歡呼一下啦~

我見到時都叫左一聲架

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

我心死埋喇~
  其實點解要結婚點解要拍拖?

因為人有我有?

錯~ 我細個0既志願就係結婚生仔 :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 00:13 發表 查看引用來源

每次分開之後, 過左一段時間,
我都同自己講, 至少我都試過丫,
我身邊有朋友, 真係拖都未拍過,
又或者只拍過一次, 咁我至少都有d回憶同開心過

基本上真心愛過已經可以留戀

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 12:10 AM 發表 查看引用來源

我都有咁諗架, 即使我宜家有男友,
但其實我都覺得自己會孤獨咁過埋下半生:smile_13:
成日被我男朋友鬧:smile_27:
但我個人情緒起伏比較大, 都無計:smile_39:
你有男友....有得開心就開心左先啦 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆