上一頁下一頁
發新話題

好想認識30-40歲的你, 不論男女,歡迎入黎, 齊齊談談情, 吹吹水!

收藏  |  訂閱
770  8.5k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-13 12:15 AM 發表 查看引用來源

36都唔算特別掛
可能你會覺得, 點解細過我都ok
係架, 我都接受倒細過我既, 但最多小三年囉
你都好神出鬼沒喎:smile_14:
我以前都有女朋友大過我ge:smile_13:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-13 12:20 AM 發表 查看引用來源

你都好神出鬼沒喎:smile_14:
我以前都有女朋友大過我ge:smile_13:
我都識唔少人女細過男
溝通倒咪冇問題囉,SEE~

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-13 12:23 AM 發表 查看引用來源

我都識唔少人女細過男
溝通倒咪冇問題囉,SEE~
貢查實年齡都唔係最大問題:smile_34:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-13 12:27 AM 發表 查看引用來源

貢查實年齡都唔係最大問題:smile_34:
係架,
雖然CRITERIA係咁SET ,但SET還SET, 緣份既野好難講既

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

係架,
雖然CRITERIA係咁SET ,但SET還SET, 緣份既野好難講既
貢仲有d咩要求呀:smile_41:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-13 12:37 AM 發表 查看引用來源

貢仲有d咩要求呀:smile_41:
專一最緊要, 其次有少少幽默感就更好

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

係架,
如果我冇估錯~~~
你應該唔係貢想同我頃偈:smile_13:
點都好la
bye-bye:smile_15:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-13 12:49 AM 發表 查看引用來源

如果我冇估錯~~~
你應該唔係貢想同我頃偈:smile_13:
點都好la
bye-bye:smile_15:
NO喎.......
點解唔想同你傾呀??
我去左刷牙和敷MASK呀

我臨走之前SEND左個帖俾你話
專一好緊要, 但如果有埋少少幽默感就更好囉
唔知乜事個帖唔見左

我真係唔明何以見得我唔想同諸葛先生傾計囉!!

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-13 01:09 AM 發表 查看引用來源
我真係唔明何以見得我唔想同諸葛先生傾計囉!!
:smile_30: :smile_30: 佢見妳咁遲唔覆佢,又唔知妳mask緊,唔會一埸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆