上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.2k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 05:30 PM 發表 查看引用來源辛苦晒,做攪手好多時都要面對呢d問題,有時真係比佢地攪到無晒心機唯一解決方法就係只約相熟幾個,慢慢一個帶一個黎,先可以壯大比心機啦保衛地球靠你啦
我都由資深潛水教練浮多左上黎, 不過工作時間真係長, 冇計:smile_39:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 05:30 PM 發表 查看引用來源
辛苦晒,做攪手好多時都要面對呢d問題,有時真係比佢地攪到無晒心機
唯一解決方法就係只約相熟幾個,慢慢一個帶一個黎,先可以壯大
比心機啦
保衛地球靠你啦
唔 關 你 事 啊?? 你 係 邊 1 種........自 己 歸 隊........:smile_45:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

好 在......我 E 家 飽 飽.........:smile_24: :smile_34:
冇野做時就會搵野搞 ..
ha~ 但返工卻唔多想做 .. hehe~ :smile_35:

食僅開心蛋卷

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 05:34 PM 發表 查看引用來源

唔 關 你 事 啊?? 你 係 邊 1 種........自 己 歸 隊........:smile_45:
真係唔多清楚係邊種

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 05:33 PM 發表 查看引用來源
家下好熟咩?是敵是友都未知呀:smile_30: :smile_30:
1  試 就 試 到 你 嘍........:smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-3-28 05:36 PM 發表 查看引用來源
食僅開心蛋卷
yeah~ 食得開心又唔怕食多d

引用:
原帖由 kaitou 於 2009-3-28 05:34 PM 發表 查看引用來源

我都由資深潛水教練浮多左上黎, 不過工作時間真係長, 冇計:smile_39:
咪 無奈 2 字相送嘍......:smile_39: ..........感受到你D "海水"味道........:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-28 05:37 PM 發表 查看引用來源
真係唔多清楚係邊種
7宗罪???:smile_40: :smile_22:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 05:37 PM 發表 查看引用來源

1  試 就 試 到 你 嘍........:smile_34: :smile_43:
話又你講,用你既說話答返你就即閃
神係你,鬼又係你:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆