上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.3k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 02:04 AM 發表 查看引用來源

小孤仙唔係我隻狗咩??:smile_13:
你隻狗狗幾得意呀.. ha ha.. 好受D女女歡迎添.. ha ha...

引用:
原帖由 Blackcoffee520 於 2009-3-9 02:18 AM 發表 查看引用來源

唔係同一個... 你上次o個個一睇就知係乖乖咁既.. ha ha..
都係D乖既好玩D... 好似我上次o個個"潮爆小妹妹" 真係自己玩自己...

我咁岩前兩日買左本睇掌書諗住坐火車冇野做睇下.
點知入到房傾傾下佢囉我隻 ...
咁你呢個星期六去唔去玩下.
因為我都想去玩多次...有d見過面既.玩落都開心d丫麻....

Thank you for your fantastic report, waiting for the final part.

引用:
原帖由 Blackcoffee520 於 2009-3-9 02:21 發表 查看引用來源

你隻狗狗幾得意呀.. ha ha.. 好受D女女歡迎添.. ha ha...
上星期响第二間K 房仲收咗三舊水小費添...

間野係邊頭架:smile_41:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-9 02:22 發表 查看引用來源

咁你呢個星期六去唔去玩下.
因為我都想去玩多次...有d見過面既.玩落都開心d丫麻....
我要睇吓張歡樂卡出唔出得切...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 02:06 AM 發表 查看引用來源

試吓唔同省份...唔同 style ...會有更多新發現...
我都想試得晒D唔同style 既.. ha ha..
係冇膽去試高過自己既高妹o者... 實俾條女笑鬼死又放飛機... ha ha

引用:
原帖由 冥界水瓶 於 2009-3-9 02:25 發表 查看引用來源
間野係邊頭架:smile_41:
天鵝湖路街尾...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-9 02:04 AM 發表 查看引用來源

小孤仙唔係我隻狗咩??:smile_13:
你隻狗仔真係幾得意.
唔知可唔可以買一隻返香港養下呢.
但好似又唔可以過到關.

唔通要幫佢申請一張...旅遊証....:smile_13:

引用:
原帖由 Blackcoffee520 於 2009-3-9 02:26 發表 查看引用來源

我都想試得晒D唔同style 既.. ha ha..
係冇膽去試高過自己既高妹o者... 實俾條女笑鬼死又放飛機... ha ha
未必架...有時北方啲啲女仔反而無咁古或

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆