上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R459♡春季bbq又黎啦~有波睇~有牌打

收藏  |  訂閱
740  5.9k

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-3-8 06:24 PM 發表 查看引用來源
哈哈 ~ 訓醒

準備食晚餐 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
一陣可能油渣加糖水囉 你黎唔黎:smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-3-8 06:53 PM 發表 查看引用來源

一陣可能油渣加糖水囉 你黎唔黎:smile_30:
係咪有人接我先? :smile_40:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-3-8 06:57 PM 發表 查看引用來源

摺埋你就得哈哈
:smile_30:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-3-8 06:57 PM 發表 查看引用來源

而家d時間唔知點搞 未知點:smile_13:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-3-8 06:58 PM 發表 查看引用來源
  摺埋你就得哈哈
:smile_30:
其實摺埋我係好難架喎 :smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-3-8 07:00 PM 發表 查看引用來源

而家d時間唔知點搞 未知點:smile_13:
咁我ready先囉 ~ 哈哈 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-3-8 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁我ready先囉 ~ 哈哈 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
但好可能係唔去既 :smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-3-8 07:29 PM 發表 查看引用來源

但好可能係唔去既 :smile_30:
無所謂啦 :smile_30:  唔去咪早d訓囉 :smile_03:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-3-8 07:35 PM 發表 查看引用來源

無所謂啦 :smile_30:  唔去咪早d訓囉 :smile_03:
咁你要ready d咩呀:smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-3-8 07:42 PM 發表 查看引用來源

咁你要ready d咩呀:smile_30:
即係洗頭沖涼先囉 :smile_30:

咁一陣可以隨時訓囉 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆