上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上)

收藏  |  訂閱
747  4.8k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

急都無用架啦~ 係你就係你0既
所以我從來都唔擔心啊羊你:smile_13: :smile_40:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

所以我從來都唔擔心啊羊你:smile_13: :smile_40:
但係我都有少少擔心自己喎 :smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-24 04:35 PM 發表 查看引用來源

感都比你講得通:smile_30: :smile_30:
有d野,唔急得既
一急就腌哂陣腳:smile_39:
:smile_30: 咩講唔通 ga......人係活,自然有 la

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁我覺得呢d野你越急仲衰...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

算啦...唔使唔開心既...仲有我地陪佢ma...
:smile_40: 係 lor......姐姐教下迪迪開心 la :smile_40:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 04:34 PM 發表 查看引用來源

點會呀...哎...
d fd約我...無人夠膽放我飛機...:smile_34:
只係佢地有口齒姐
點會唔夠謄:smile_30:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 係 lor......姐姐教下迪迪開心 la :smile_40:
感我又真係冇咩野
我份人不嬲好樂觀既:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-24 04:38 PM 發表 查看引用來源

你擔心下自己揀錯就差唔多:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

咁我覺得呢d野你越急仲衰...:smile_13:
咁呢樣我知的 :smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-24 04:39 PM 發表 查看引用來源

只係佢地有口齒姐
點會唔夠謄:smile_30:
係因為我地個個都係義氣仔女...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆