上一頁下一頁
發新話題

徵紅顏知己, 年齡18-80皆可 (Part 2)

收藏  |  訂閱
752  7.0k

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-21 06:32 AM 發表 查看引用來源
要快D去睇喇 我都有喉嚨痛貪玩夜訓嘿嘿
\

上次睇唔好....今次要轉醫生重要約時間........你曳囉:smile_30: :smile_30: 晚晚玩咁夜......抵死:smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-21 06:34 AM 發表 查看引用來源
我係蛇舖傾計炸:smile_35: 我會的多謝公主關心
你是否有病嗎:smile_41: :smile_41: 傾計傾到瞓左:smile_35: :smile_35: 真唔明.....攪到自己變左電腦男....好咩

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-21 06:38 AM 發表 查看引用來源

你是否有病嗎:smile_41: :smile_41: 傾計傾到瞓左:smile_35: :smile_35: 真唔明.....攪到自己變左電腦男....好咩
冇病呀:smile_38: 通時病人都唔會話自己有病:smile_30: 有都係單思病

[quote]原帖由 胡show仔 於 2008-12-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
冇病呀:smile_38: 通時病人都唔會話自己有病:smile_30: 有都係單思病 [

/quote]
對Inliz 或草草有意思呀 上次食飯...鍾意左人咩:smile_04: :smile_04: 衰鬼

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-21 06:52 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 胡show仔 於 2008-12-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
冇病呀:smile_38: 通時病人都唔會話自己有病:smile_30: 有都係單思病 [

/quote]
對Inliz 或草草有意 ...
掛住你唔得咩

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-21 06:56 AM 發表 查看引用來源
掛住你唔得咩
你講緊大話...........明知道我早瞓...根本冇可能半夜出現....廢話

Morning 月影 sister

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-21 07:04 AM 發表 查看引用來源
Morning 月影 sister
早晨豬大哥

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-21 06:58 AM 發表 查看引用來源

你講緊大話...........明知道我早瞓...根本冇可能半夜出現....廢話
車liz都係掛住D失敗嘅燉蛋訓唔著la:smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-21 07:07 AM 發表 查看引用來源

早晨豬大哥
By knowing you need to visit doctor, I remind you to take medicine on time and take more rest

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆