上一頁下一頁
發新話題

花 1007

收藏  |  訂閱
739  7.2k

引用:
原帖由 花菲花 於 2008-12-7 10:38 PM 發表 查看引用來源
你睇o下我個新名, 咁耐無比版主扣分o架:smile_38: 都唔明你做乜成日比人扣分:smile_45:
如果我呃你唔使同你講:smile_38:

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-7 10:44 PM 發表 查看引用來源
如果我呃你唔使同你講:smile_38:
你成日去o個度玩, 識好多野啦.... 衰仔:smile_45:

引用:
原帖由 花菲花 於 2008-12-7 10:48 PM 發表 查看引用來源
你成日去o個度玩, 識好多野啦.... 衰仔:smile_45:
識就唔使又扣分:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 花菲花 於 2008-12-7 22:43 發表 查看引用來源
叫啄啄o個個衰仔以前個名叫好色男. 比版主封左了, 所以我一直都叫佢色仔的
:smile_14: :smile_14:
係咩....
明白....

引用:
原帖由 花菲花 於 2008-12-7 10:29 PM 發表
個衰仔我勸左佢好耐要乖乖唔好比版主扣分......... 佢竟然為左 3000 分走去叫啄啄.........仲嫌400蚊無服務:smile_22:
花花:smile_38: ~~乜野3000分去叫啄啄:smile_14:

你話我有三千分就推上51架

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-7 10:50 PM 發表 查看引用來源
識就唔使又扣分:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我指你識好多去嫖既野呀:smile_22:

停...停...停....
呢個話題要cut....

:smile_38:
引用:
原帖由 花菲花 於 2008-12-7 10:52 PM 發表 查看引用來源
我指你識好多去嫖既野呀:smile_22:
咁我係識:smile_38:

引用:
原帖由 YIN32 於 2008-12-7 10:51 PM 發表 查看引用來源

花花:smile_38: ~~乜野3000分去叫啄啄:smile_14:
個衰仔, 去夜遊區開 post 話自己去叫啄啄,,,,, 又話 $400 咩服務都無....
我頭先鬧個衰仔, 佢解釋話想快 d o向呢樹 lor 到 3000 分 wor ...........
你話佢丫..... 為左 3000 千走去叫啄啄, 頭先我咪係咁鬧佢囉:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆