上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.7k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-19 10:52 PM 發表 查看引用來源

圍就係圍.....不過係圍....毆....
你唔小心掂到護士唔應該掂到既地方~~~:smile_40:  
乜的護士咁粗魯架

同我換過晒佢,我要空姐丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-19 10:56 PM 發表 查看引用來源

賣哂~~~:smile_38:
買左嘉碧......要唔要丫..:smile_38: .....雖然係女人煙.....:smile_13: 都幾好味~!~~:smile_34:
又可以拆開d煙絲放湯~~~:smile_40: 一煙兩吃~~
下次你咪叫湯麵食喎

唔係我實整俾你食,睇你點食法

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-19 10:59 PM 發表 查看引用來源

你對顏妹實在太好啦~~~

有無得訂餐單ga?? :smile_35:
有無blu-ray碟睇ga??
有無靚仔健身教練.......:smile_47:
有無聖誔爬地丫??:smile_13:
乜都有呀.....個爬地,我搞架

肯定玩到你爬街呀

事頭婆不在:smile_13:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-20 12:53 AM 發表 查看引用來源

乜都有呀.....個爬地,我搞架

肯定玩到你爬街
咁激.....:smile_27: ..唔啱顏妹.....:smile_39:
顏妹當日要報佳音.......:smile_38: 唱聖詩~~~:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-20 12:52 AM 發表 查看引用來源

下次你咪叫湯麵食喎

唔係我實整俾你食,睇你點食法
用個口去食囉~~~:smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-20 12:51 AM 發表 查看引用來源

乜的護士咁粗魯架

同我換過晒佢,我要空姐丫
咁奄尖~~~:smile_22: 無丫~~~:smile_38: 你自己去搵啦~~~:smile_38:

咁早上黎

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-20 12:48 AM 發表 查看引用來源

除非乜野呀

講的又唔講的
除非....:smile_13: .仇兄買下以下馬匹...........↓
                                   祿怡...同德...永勝...活力先生..精英大師..有性格.
.                                    翠河..爆冷..足球..快樂八十..超捷..奔騰.....!!!!!!!!!!WIN------WIN!!!!!

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-20 12:47 AM 發表 查看引用來源

咁就叫多的野囉

果的公仔麵呀,點心呀,汽水呀,咖啡呀,荼葉呀,啤酒呀,即刻送去我屋企丫

呀!唔好.........啤酒留俾車牌啦
...哈..哈... 長年幫襯...... ....送番一包紙巾過你.......:smile_38:

喂...:smile_38: 喂...:smile_38: 送去邊度得ga......:smile_14:

你唔係就黎搬啦咩~:smile_41: ~~仲有十幾日喎~~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆