上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.7k

各位BBQ 團友, 我今日率先到左大尾篤燒烤王試味同視察環境~
發現呢個場都唔錯, 地方夠大, 爐與爐之間都幾闊落。
食物方面, 都幾好味, 不過D 丸類就麻麻, D 墨魚丸好易燶....
試左一塊膳, 都幾好味 (不過要自費買)。
汽水同水都係6蚊, 價錢合理。

下午3:30, 人流都未算多, 希望我地B o個日都係咁上下情況啦~~

仲有我見到呢張banner~~

直接踩入BBQ 場還車,
相當方便~

直播啊 直播........:smile_38:
最好再加張 靓女 相....... :smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-30 20:08 發表
緣緣可吾可以同我傾下

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-30 08:08 PM 發表 查看引用來源
梗係要留返個神秘感啦
星期六出黎咪見到我囉~
不過66 你好似唔出?

引用:
原帖由 at123 於 2008-11-30 19:09 發表

咩事呀?
我可以聽o下你既煩惱~~
thz~..你好難明我煩乜..多謝先

引用:
原帖由 at123 於 2008-11-30 07:16 PM 發表 查看引用來源
各位BBQ 團友, 我今日率先到左大尾篤燒烤王試味同視察環境~
發現呢個場都唔錯, 地方夠大, 爐與爐之間都幾闊落。
食物方面, 都幾好味, 不過D 丸類就麻麻, D 墨魚丸好易燶....
試左一塊膳, 都幾好味 (不過要自 ...
well done good job at123

Thx a lot.

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-30 09:07 PM 發表 查看引用來源

Thx a lot.
舉手之勞

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-30 21:07 發表

Thx a lot.
睇完:smile_41: ...咁早番到

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-30 09:17 PM 發表 查看引用來源

睇完:smile_41: ...咁早番到
Yes, the event finished at around 1900

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆