上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

引用:
原帖由 kinyan 於 2009-2-9 12:46 PM 發表
但樓主話紅石榴噃,會唔會兩樣都得呢?
無敵大飛俠講野你都信

引用:
原帖由 kinyan 於 2009-2-9 12:46 PM 發表 查看引用來源
但樓主話紅石榴噃,會唔會兩樣都得呢?
先飲平野石榴汁lor
唔見效先試紅石榴

我之前飲過2支紅石榴汁
唔係太好飲,又貴,又冇乜效
尋日試過飲一杯石榴汁
有冇效就未知,不過好味d又平d lor
所以我會繼續飲or食石榴:smile_38:

引用:
原帖由 cindy771 於 2009-2-2 10:35 PM 發表 查看引用來源
你收啦
宜隻野樓主岩岩出報告, 唔係放係第一頁.
係之後買到佢無貨, 間野知道自已隻野賣得先放係第一頁炸.
唔好以為自已有新發現先得.
多謝指點,請問咁之前係放係邊頁呢?
同埋你知唔知"此地無銀300兩"點解呢?? :smile_30:

引用:
原帖由 hkng888 於 2009-2-10 11:56 AM 發表

多謝指點,請問咁之前係放係邊頁呢?
同埋你知唔知"此地無銀300兩"點解呢?? :smile_30:
算吧啦..呢位cindy姐一係就係大飛俠同黨
, 如果唔係就重可憐蠢到咁搵男人要妳都幾

仲末有貨:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

回覆 485# 的帖子

我見到惠康有一隻牌子做青島的,紅肉番石榴濃縮的,唔知得唔得呢?因為成份有蔗糖,維他命c.e又有防腐劑等等.但佢都話100%天然.唔知ok唔ok呢:?

流野居多...

毫無說服力

點解冇人理我既
有冇人試下改飲石榴汁呀?
明明平d又好味d,好過盲目追捧紅石榴汁啦

石榴汁同紅石榴汁係兩樣野黎架.........你鐘意飲平D咪飲平D囉......
不過冇攻效姐.......樓主係唔係到呢......我依傢飲緊德國個隻R牌子......
好貴下....係咪月底會有貨返呢....平D個隻.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆