上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)!

收藏  |  訂閱
748  7.3k

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

前前後後都有男仔對我好,,係我自己唔察覺,
到自己仲左蕉,人地又唔再so你,
唉~~~e+後悔都無用了:smile_42:
因為佢地唔係你心目對象!
你應該經常覺得會有更好既男仔出現!
先有呢個情況!都未必唔再so妳,有D男仔好長情!
我都試過等一個女仔兩年,最後當然,,,唔想提(已成過去):smile_13:

我都瞓啦, 下次再傾, bb

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 01:27 AM 發表 查看引用來源
我眼訓啦...訓先啦咁多位....
聽朝要早起...>.
88...pp女...:smile_38:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 01:12 AM 發表 查看引用來源

係我愛佢比佢愛我多好多好多:smile_39: :smile_39:
真係可惜!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 01:29 AM 發表 查看引用來源

我都試過等一個女仔兩年,最後當然,,,唔想提(已成過去):smile_13:
你都幾長情下wo...等個女仔2年....仲有更長情既男仔都有呀....
有個男仔等左個女仔5年都仲未死心....=.=

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 01:29 AM 發表 查看引用來源

點解你完全知道晒咁既
我好怕自己亂愛,最後發現唔係最愛,傷害到人呀:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 01:30 AM 發表 查看引用來源
你又訓喇...下次再傾啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 01:30 AM 發表 查看引用來源
再見

有時d野唔係話邊個愛邊個多d...ka~

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-10-26 01:31 AM 發表 查看引用來源
你都幾長情下wo...等個女仔2年....仲有更長情既男仔都有呀....
有個男仔等左個女仔5年都仲未死心....=.=
算啦...有d野...就算係等左幾耐之後追得到又點...係咪可以回到個陣咁sweet...??我覺得未必囉...而且放手去接受第2個戀情...又未嘗係一件壞事囉...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆