上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.2k

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-31 12:49 AM 發表

好慘呀:smile_13:
少少啦...
不過halloween到
唯有當係一則笑話大家講下笑吓囉 :smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-31 12:57 AM 發表

做義工o者
好有愛心哩
我諗....我自從讀完中學之後就無再做過呢種好事lu :smile_42:
你幫咩 organisation / group 呢?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-30 10:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_19:
個位哥哥仔係燈位截住我
問野又多
做野又慢
結果耐到被公司個security guard發現
佢一發現己經將個security camera zoom 近
清楚影到發生咩事 (個燈位離公司超過 1km)
只係聽唔到講咩
返工公 ...
同樣打多d 字先 得啦呢次:
你想講------
你 係公司原本就係 萬人迷? 定
你 同各保安?好熟? 定
你 全公司,全大廈都 咁 8?定
你 公司有統一制服,統一車?定

.......死 未??

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-31 12:47 AM 發表 查看引用來源

我自己偷渡出境 jei.... :smile_40:
自首咪得嘍......免費返.....

引用:
原帖由 晨操晚練 於 2008-10-30 10:50 PM 發表 查看引用來源
就叫緣圓會:smile_38: :smile_38: :smile_40:  
都 幾 好 啵

而家 有3個 選擇啦....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-31 01:08 AM 發表

同樣打多d 字先 得啦呢次:
你想講------
你 係公司原本就係 萬人迷? 定
你 同各保安?好熟? 定
你 全公司,全大廈都 咁 8?定
你 公司有統一制服,統一車?定

.......死 未??
全錯
我係公司一角的small potatoe
我同個保安無野....不過成日眉來眼去四目交頭
公司最8個個係我啦...保安不能保密之嘛
仲有...罰錢唔係因為公司車...係單車

未死得住
玩埋聽日先 :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-31 01:11 AM 發表

自首咪得嘍......免費返.....
試過啦
入境哥哥話  有出無入  喎 :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-31 12:54 AM 發表

你地 嘍....
即係 :smile_41: 唔去 :smile_45:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-31 01:24 AM 發表 查看引用來源

全錯
我係公司一角的small potatoe
我同個保安無野....不過成日眉來眼去四目交頭
公司最8個個係我啦...保安不能保密之嘛
仲有...罰錢唔係因為公司車...係單車

未死得住
玩埋聽日先 :smile_40:
咁就太多疑點啦..................................................................................................................................................................................................................以上省略n多字.............

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-31 01:26 AM 發表 查看引用來源

試過啦
入境哥哥話  有出無入  喎 :smile_30:
香港近年好興投訴,再唔係,上街,再唔係,自x.....:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆