上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【47】

收藏  |  訂閱
740  4.7k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 08:29 AM 發表 查看引用來源
我 mark 底再問你
大家研究啦 我字典多

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 08:26 AM 發表 查看引用來源
花花好叻女架
我唔叻o架:smile_13:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 08:31 AM 發表 查看引用來源
我係 BB 班:smile_13:
論語係一般人常讀嘅書

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 08:33 AM 發表 查看引用來源
論語係一般人常讀嘅書
即係我連 BB 班都不如:smile_24:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-3 08:28 AM 發表 查看引用來源

係唔係嫁﹐  上次有條友點我睇“傾城之戀”﹐  悶死我  
文藝小說係好悶架 但蔣芸啲短篇好感人.....................我偶像

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 08:34 AM 發表 查看引用來源
唔怕..................當處世格言讀..................識幾多都好................唔好迫自己

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 08:32 AM 發表 查看引用來源
我唔叻o架:smile_13:
叻係多方面嘅......................你好學且反應快.........................論語有句叫...................敏於事而慎於言

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 08:36 AM 發表 查看引用來源
唔怕..................當處世格言讀..................識幾多都好................唔好迫自己
我唔會迫自己O架, 所以我去左睇碧血劍

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 08:34 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 08:38 AM 發表 查看引用來源
叻係多方面嘅......................你好學且反應快.........................論語有句叫...................敏於事而慎於言
我成日三分鐘熱度o架:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆