上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-10-3 03:05 AM 發表 查看引用來源

你就曬佢地...咁你有無要求佢地服待你??

only狗仔....唔女上...佢地真係浪費...
冇叫佢地服待我,只係係水度同之後去到個地方互相追逐咁玩
都有玩女上既,訓係草上面都唔知有冇蟻既,叫我坐落上

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-4 10:11 AM 發表

冇叫佢地服待我,只係係水度同之後去到個地方互相追逐咁玩
都有玩女上既,訓係草上面都唔知有冇蟻既,叫我坐落上
係原野高潮, 可以話係天人合一! 有機會真係真見識下!

回覆 51# 的帖子

very full on that day

回覆 502# 的帖子

又玩追逐嗎??

地為蓆.....美妙!!

引用:
原帖由 ttky2300 於 2008-10-4 12:05 PM 發表 查看引用來源
又玩追逐嗎??

地為蓆.....美妙!!
其實有個幻想試泥漿上做,好似泥漿摔角,玩到成身泥再沖身,只係香港少有地方可以咁做
新界一d泥灘都係旅遊熱點好多人去,唔可以咁玩

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-4 12:13 PM 發表 查看引用來源

其實有個幻想試泥漿上做,好似泥漿摔角,玩到成身泥再沖身,只係香港少有地方可以咁做
新界一d泥灘都係旅遊熱點好多人去,唔可以咁玩
這個當然啦, 熱門泥灘地太多人了.....!!!不過有些紅樹林地方, 行得較遠, 平日就無咩人行!!

引用:
原帖由 ttky2300 於 2008-10-4 12:15 PM 發表 查看引用來源

這個當然啦, 熱門泥灘地太多人了.....!!!不過有些紅樹林地方, 行得較遠, 平日就無咩人行!!
紅樹林唔係唔得,不過唔熱門既地點例如鬼手果邊都好多有棘植物,行去都唔係易
都試過同人係矮樹林都玩,近海而且冇人去

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-4 12:21 PM 發表 查看引用來源

紅樹林唔係唔得,不過唔熱門既地點例如鬼手果邊都好多有棘植物,行去都唔係易
真係山卡拉你都去勻..

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-4 12:21 PM 發表 查看引用來源

鬼手個邊太遠了......近近地行山又可以去到既, 大嶼山, 荔枝莊,也是一個好地方

引用:

甘你下次帶埋我去好吾好?^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆