上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手....... ─【42】

收藏  |  訂閱
737  5.3k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-22 08:52 AM 發表 查看引用來源

唔好偷懶啦....... 我返工喇 byebye:smile_43:
我想偷花喳

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 08:54 AM 發表 查看引用來源
早晨阿清妹,我都掛住你架
好玩嗎.......................個邊熱嗎?
有冇帶手信比我地

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 08:56 AM 發表

好玩嗎.......................個邊熱嗎?
有冇帶手信比我地
係 wor, 我都無問佢有無手信 :smile_30:

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-22 09:06 AM 發表 查看引用來源

一齊追瘦佢先....................

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 09:09 AM 發表

我都甘肥...點追 :smile_30:

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-22 09:15 AM 發表 查看引用來源

係追瘦老板......唔你話你,
最多甘啦, 肥有肥追, 瘦有瘦追,
邊個有實力, 邊個大份D

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 08:56 AM 發表 查看引用來源

有冇帶手信比我地
有呀.....................不過見唔到面 真可惜 幾好味呀.........................牝牛火燒巴.............正

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-22 09:06 AM 發表 查看引用來源

有架.......................我食緊

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 09:09 AM 發表 查看引用來源

我唔走.....................慢慢食

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-22 09:15 AM 發表 查看引用來源

你可以飛嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆