上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:15 PM 發表

哦, 我知啦, 都ok既, 但係有d小肥, 我係睇小腿, 但肯定最小有c 級以上!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
果個公主, 如果見佢早少少...我一定揀佢...我好鍾意佢件衫and金髮
我對眼揀中的女, 一定唔會差...
唔知如果再想找佢, 唔知點找....:smile_13:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 07:25 PM 發表

100 tips 大貪左d喎....:smile_27:
係想再要多一佰ar, 正路扣佢工資差唔多:smile_35:

可能佢見太好人....或者似水魚

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 07:25 PM 發表

100 tips 大貪左d喎....:smile_27:
我都係呀, 條囡話要比多50人仔比mami, 因為我地係經別人帶去佢地個倉到簡囡既, 所以總共要比150 mami費, 咁我都理解, 所以比了費事煩, 因為事實是真的, 因為有很多的士佬都係要收回佣的, 情況一樣, !!!!!!!!!!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 07:28 PM 發表

係想再要多一佰ar, 正路扣佢工資差唔多:smile_35:

可能佢見太好人....或者似水魚
聽講有師兄食完飯放生左d女喎。
食飯前我地咪上房先既?摷完, 真係唔o岩, 真係恨恨地 放生佢啦......next time
好人難做:smile_39:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:31 PM 發表

我都係呀, 條囡話要比多50人仔比mami, 因為我地係經別人帶去佢地個倉到簡囡既, 所以總共要比150 mami費, 咁我都理解, 所以比了費事煩, 因為事實是真的, 因為有很多的士佬都係要收回佣的, 情況一樣, !!!!!!!!!!!! ...
下...係架咩....?
我地係比佢地mami捉入去架喎....

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:31 PM 發表

我都係呀, 條囡話要比多50人仔比mami, 因為我地係經別人帶去佢地個倉到簡囡既, 所以總共要比150 mami費, 咁我都理解, 所以比了費事煩, 因為事實是真的, 因為有很多的士佬都係要收回佣的, 情況一樣, !!!!!!!!!!!! ...
我果個都有咁講, 佢話要再比一佰mami tim, (total:200),

我唔理解而且唔係好信:smile_41:...(有待專家講解:smile_38: )

計落....係copy兄帶我去個喎, 囡囡咪又冇一佰 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 07:36 PM 發表

我果個都有咁講, 佢話要再比一佰mami tim, (total:200)
我唔係好信:smile_41:
肯定唔係啦,
我地係被其他mami捉入去架!邊有經其他人姐?
我同小黑都冇多比tips...
仲有呀, 收回佣係個介紹人收架嘛!點會比條女姐?

算把啦...

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 07:27 PM 發表

果個公主, 如果見佢早少少...我一定揀佢...我好鍾意佢件衫and金髮
我對眼揀中的女, 一定唔會差...
唔知如果再想找佢, 唔知點找....:smile_13:
早知聴C兄推介啦, 我其實真係簡唔到架, 不過我見時間一分一秒過去, 所以最後都求其簡件算數, 我之後再同兩個c兄去簡, 佢地又好快簡到, 我發覺大家都好鍾意大波, 佢地簡左兩件都係大波既, 但我都係簡了好久, 最後係mami的人海攻勢下求其算數, 其實我係想簡返第一轉入大倉入面之前睇過食雪條個條比較清純feel個條白衫囡!!!!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:42 PM 發表

早知聴C兄推介啦, 我其實真係簡唔到架, 不過我見時間一分一秒過去, 所以最後都求其簡件算數, 我之後再同兩個c兄去簡, 佢地又好快簡到, 我發覺大家都好鍾意大波, 佢地簡左兩件都係大波既, 但我都係簡了好久 ...
我記得你啦...你推介食雪條果個.....
原來咁多ching鍾意清純、便服女架?好彩, 與我冇衝突。:smile_30:
我鍾意著靚衫, 化靚粧, 扮得艷麗一點既...
所以唔知你知唔知我揀果條女, 我比$15蚊佢, 過隔離化個靚粧先?:smile_30:

緊係搵個鍾意食雪條 ga la:smile_38:
side 料

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆