上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

引用:
原帖由 Devilun2005 於 7/6/2008 11:05 AM 發表
風雨同路啦,我撐妃妃場:smile_34:
甘即係照去喇...好野....有得玩~~~yeah~~~

不過我仲未買生日cake啊~~~:smile_35:

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 11:17 AM 發表

甘即係照去喇...好野....有得玩~~~yeah~~~

不過我仲未買生日cake啊~~~:smile_35:
點都奉陪到底:smile_38: :smile_38:

終於天亮喇...係時候要出去買d野喇~~~

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 12:53 PM 發表
終於天亮喇...係時候要出去買d野喇~~~
去買咩呀

要買佈置生日room o既野...買cake, 買花(for自己home o既):smile_35:

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 12:58 PM 發表
買左佈置生日room o既野...買cake, 買花(for自己home o既):smile_35:
個主角好幸福呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 12:58 PM 發表
買左佈置生日room o既野...買cake, 買花(for自己home o既):smile_35:
要佈置生日room咁厲害??:smile_14:

引用:
原帖由 michael86 於 2008-6-7 12:58 PM 發表

個主角好幸福呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
如果有你既香吻會仲幸福:smile_40:

好投其佈置之ma....我係負責買左架咋...我咩都吾識架....希望今晚吾好下雨, 吾係我就狼狽囉~~~~

引用:
原帖由 肥牛b 於 7/6/2008 12:59 PM 發表

如果有你既香吻會仲幸福:smile_40:
香吻吾會係我比, 會有另一位會比架喇....haaaaaaaa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆