上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

尋晚因為有事故, 所以無去映湖邊既相, 呢度俾住另外一幅:

呢度係離西澳市區個零鐘頭既一個club, 有海灘, 樹林.......等
個度夜晚肯定鬼影都冇隻.........

對住個印度洋, 肯定好free..........不過夏天都會幾凍下

Hi EdenAnglea,
你係野外祼睡時會唔會DIY呀?

回覆 #501 manray 的帖子

U ARE NOT IN HK ???:smile_13:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-4 11:59 AM 發表
日頭有行過大潭出返去鰂魚涌果段, 其實都唔算易行, 尤其是過左水霸前後上山果段, 都幾吃力
但上到大風坳 / 金督馳馬徑 D 景的確會幾靚。

真係要KEEP 住運動先維持到D體能
我都想KEEP 得返 & 可以 ...
你提及之地點影相極靚,
如你在畢拉山道大東,
影向西邊之日落夜景重正,
只是影相佬唔鍾意背光相.

:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-4 12:24 PM 發表

諗起用條毛巾攞D山水抺身果下都覺得正
用山水洗面要好小心,
布力徑、灣仔峽及置富落域多利道之山水,
切勿取用.

:smile_13: :smile_13: :smile_13:

where is angela ???

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 02:56 PM 發表 如果離開室內都算戶外咪試過囉,正式郊外就未試過。 曾經去游水,落左水先除泳衣,浸左一陣,臨上水再著番。
???咁都幾正喎,又冇人睇到,冇人知道,咁你男友/朋友有冇人知道?如果係我一定係水中抽水呀。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 12:20 PM 發表

你睇番前面d posts再問,唔想答太多次
我春天夏天唔會行
Angela 你 #1 提果段往事, 近 MOS 睇到西貢夜景而山腰又有營地, 我諗果個地方一定係非常之出名, 非常之「響噹噹」~

另我諗起有個地方, 就算夏天日頭行都唔會熱, 撞到人既機會 <5%, 夠膽既話仲可以游水 ~

thanks for sharing

引用:
原帖由 arnam1118 於 2008-5-4 11:26 PM 發表
thanks for sharing
我就試過響車度開蓬做愛, 係兩個赤裸裸響山邊度做...
好free....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆