上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.9k

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-4 13:58 發表 查看引用來源
識到Athena真係令人大開眼界

所以雖然分咗手十幾年,亦已經冇愛冇恨,但我同佢嘅往事我永遠回味同記住。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-4 14:25 發表 查看引用來源

我比較另類,後生已經可以接受。不過宜家孤身一個,想玩都唔得。
我叫做曾經唔知情嘅情況下,試過一次

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-4 14:28 發表 查看引用來源

我叫做曾經唔知情嘅情況下,試過一次
唔知情?即係。。。出軌?

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-4 14:26 發表 查看引用來源
Office妹妹, 好令人懷念既名…
係!當年追佢啲post追得好辛苦

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-4 14:42 發表 查看引用來源

唔知情?即係。。。出軌?
初初識佢嗰陣知道有其他男人同佢有性行為,因為嗰陣時同佢哋咬緊手瓜,所以冇介意過呢樣野。始終當時年少無知,將佢得到手之後,好介意佢同其他男人嘅關係,所以後尾佢都冇再NTR,直至到有一次我哋同居嗰陣時,同佢炒咗鑊好勁嘅,之後佢嗰日好夜先返屋企,嗰陣時我都唔知佢出去同人哋扑野,直至到結咗婚一兩個月後,佢先將個真相話俾我聽。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-4 14:44 發表 查看引用來源

係!當年追佢啲post追得好辛苦
而家都唔可以搵齊佢以前嘅故事

回覆 489# cc19880910 的帖子

Office妹妹係咪同兩個同事玩但唔準吊果位?

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-4 14:56 發表 查看引用來源
Office妹妹係咪同兩個同事玩但唔準吊果位?
你講緊嘅應該係同一個人

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-4 14:54 發表 查看引用來源

而家都唔可以搵齊佢以前嘅故事
係呀。好可惜,尤其佢喺karaoke俾男同事玩。。。绝!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-4 14:54 發表 查看引用來源

初初識佢嗰陣知道有其他男人同佢有性行為,因為嗰陣時同佢哋咬緊手瓜,所以冇介意過呢樣野。始終當時年少無知,將佢得到手之後,好介意佢同其他男人嘅關係,所以後尾佢都冇再NTR,直至到有一次我哋同居嗰陣時,同佢炒咗鑊好勁嘅,之 ...
咁。。。冇離婚呀嘛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆