上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

[fly]推一推
[/fly]

引用:
原帖由 dragonor 於 2007-12-20 12:15 AM 發表
推一推
龍哥哥,
有人蝦我:')

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-20 12:14 AM 發表

走左未???
走左啦....你咁鬼遲....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:28 AM 發表

走左啦....你咁鬼遲....:smile_30: :smile_30:
我好早上左黎....係你遲:smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-20 12:30 AM 發表

我好早上左黎....係你遲:smile_30:
係嘅係嘅....點呀...仲未訓....
我都差不多了,剛剛食完飯呀....!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-20 00:18 發表
龍哥哥,
有人蝦我:')
[fly]吓~邊個夠膽蝦你呀:smile_14:down佢IP囉:smile_30:
[/fly]

紅爺團............一定推推

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:31 AM 發表

係嘅係嘅....點呀...仲未訓....
我都差不多了,剛剛食完飯呀....!!!:smile_38: :smile_38:
我都差唔多訓..刷緊牙
幾時又可以見??

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-20 12:33 AM 發表

我都差唔多訓..刷緊牙
幾時又可以見??
最快都要x'mas後啦.....!!!
d日子連住,好難甩身呀...哈哈...
ok,夠鐘.....明天再chat....bye...!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 12:36 AM 發表

最快都要x'mas後啦.....!!!
d日子連住,好難甩身呀...哈哈...
ok,夠鐘.....明天再chat....bye...!!:smile_30: :smile_30:
:smile_30: 拜....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆