上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

回覆 487# 的帖子

可唔可以俾d醫院資料我

翻開時龜頭根連住,翻唔曬,又唔敢大力翻,怕會搞斷,點好?

引用:
原帖由 psp-fifa-fan 於 2008-6-5 03:39 AM 發表
傻仔黎架...點會斷._."

割左同唔割,係性能力方面有咩唔同?

小弟5月26號做左 la!過程都幾簡單,其實做左都唔知!我在仁安做,都幾貴!埋單要1萬2千幾,包哂所有野,住左一晚。
流程~~早上10:00去到登記入院俾左6000訂,安排上房,換衫、剃毛,大約1:30有姑娘同大嬸推架房車來準備落手術室,落到去有麻醉師問候你,問你d 簡單問題,1:55 被人推入去,首先主診醫生來開解下你,俾d 音樂你聽(聽緊張敬軒),之後麻醉師過來幫我打支針在手臂,俾我帶個氧氣罩,之後就不醒人事了。一起身就在架房車被人推緊上房了,呆下呆下咁,做完後都在無乜痛楚地訓,當想起身之際....痛就開始來了..坐起身又唔知點、訓起度又唔多舒服、連起身去廁所都唔想。唉!好在有私人電視機姐!....一路睇到9點幾...終於有醫生姑娘來睇我,醫生話:個傷口都幾好呀,食住止痛藥,睇埋聽日就走得,明早是最關鍵。(因為會扯旗.....)我當晚都訓得幾好,訓到8點幾,終於見到我個小弟弟的頭 la!雖然有 d痛,但都值得的....

27/5~~返到家我覺得塊沙布好似好污糟咁!所以我改用了自製膠杯蓋住內有沙布。(醫生建議的),當晚痛事就開始來了,訓到半夜扯左旗,仲要好硬個隻,直至扯到痛就開始林番。這晚都扯左我記得都有兩次,攪到無得訓!
28/5~~早上去廁所,見到膠杯邊 d 沙布有 d 血水漬,傷口處又有血水漬、又紅腫了。我即刻打去問姑娘,佢話 衣d 係正常的,做完手術一般都係咁會水腫。但我話好似好嚴重喎!佢就叫我明天再來覆診。
29/5~~去了覆診,醫生話正常既,開 d 去水腫藥你食 la。
30~31~~食住止痛藥 and 水腫藥好 d。
1/6~~開始沖 7日後的涼,有 d 怪怪地咁,個頭都幾敏感,但唔痛。
2/6~~都無乜問題
3/6~~問題就來 la!個傷口左手邊好似發炎。
4/6~~我又去了覆診,醫生話個傷口可能想爆線,但問題唔大,食番 d 抗生素 and 返屋企洗埋傷口會好好多。大約食一星期再覆診....

請問有無人試過爆線或者發炎呀!又或者兩樣都有呀?你地點做呀?請解答我吧,好擔心呀

引用:
原帖由 psp-fifa-fan 於 2008-6-5 03:39 AM 發表
試下翻多D啦!點會咁易斷呀!

引用:
原帖由 kk5679kk 於 2008-6-5 01:26 PM 發表
請問有無人試過爆線或者發炎呀!又或者兩樣都有呀?你地點做呀?請解答我吧,好擔心呀
盡量唔好想衰嘢囉!不過真係幾難!因比較敏感!好易就勃起而且有拉緊的感覺,呢種感覺令我最high,幾星期後就可以同女友造愛o架啦!不過要就住!過多幾個月後D包皮會被拉長返,拉緊的感覺就消失咗!PK!:')

引用:
原帖由 monkey169 於 2008-6-5 11:28 AM 發表
割左同唔割,係性能力方面有咩唔同?
能力就無
但個頭會較未割敏感

回覆 511# 的帖子

咁即係會快d射??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆