上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.5k

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:43 PM 發表 查看引用來源

係啦係啦~~ 成日比人話到我好兇咁....
好傷心....好傷心....( 轉地板中..../口\ )
又。。。自閉。。

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:44 PM 發表 查看引用來源

嘿~~身同感受呢~~
當然。。。

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:42 PM 發表 查看引用來源

我明白架~~~
係好明白~~~~
係囉係囉.....你地兩個就明....重完成明白晒...
我就乜都唔明....好似局外人咁囉......:030:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

SORRY..何以..因為小月月係我識左7年架朋友....

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:47 PM 發表 查看引用來源

SORRY..何以..因為小月月係我識左7年架朋友....
下~~~我唔使七年之後先明晒呀??
:030:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:48 PM 發表 查看引用來源

下~~~我唔使七年之後先明晒呀??
:030:
唔洗...我識左半年就明白晒~

回覆 506# 小攸攸 的帖子

咁好啦....我用個心去了解佢啦~~~
不過唔係而家....我而家要訓啦~~~我今朝先放工.........88~~~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:52 PM 發表 查看引用來源
咁好啦....我用個心去了解佢啦~~~
不過唔係而家....我而家要訓啦~~~我今朝先放工.........88~~~
88~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

唔會~~早有一日妳會明白ge~~~
小晞晞明白...係因為...佢受我荼毒得太~~~耐喇~~

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:54 PM 發表 查看引用來源

唔會~~早有一日妳會明白ge~~~
小晞晞明白...係因為...佢受我荼毒得太~~~耐喇~~
哈哈~~唔洗用荼毒丫...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆