上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.1k

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-4-5 18:54 發表 查看引用來源

好攰呀...
幫你揼下骨呀 女王

閃先

1# 大 中 小 發表於 2009-4-3 05:49 PM  只看該作者     

[按此打開] [隱藏]
影 月  徵 友  舍  

影月火百合(月月)既post開第四篇啦 .
chris月月怕今晚網絡慢開唔到,所以無等你啦.

繼前三篇月月多左好多稱號 :
月月,月兒(chris專用),小影(貓仔專用) ,呀影(冷師傅專用),moon moon(3伯專用),shadow moon,影月,火百合。

月月既最親 : -  

推薦月月既人         : funclub樓主 (4哥)
小影阿四                : catcat629 (貓仔)
月兒既裙下之臣      
(亦係月兒既守護天使)  : chris0213
月月多愁善感好友 : 黑色既風
月月痴根好友        : 維納斯@山羊座 (Venus妹 )

升級好友 : -

月月的幸運之神 : andy0117
月月最長久既朋友 : key1997,embo      
成日激呀影 成日蝦呀影 : terry00726(冷血師傅)
moon moon3伯 : xx38383838  

朋友名單 : - (睇下有無你地份)  

紅跑車 , thang , ryu106 , blankason , kong1218, 大可, 秘書 , 小鳥伊人, antonton, 白幻之風, hugomoon, rushboy,李大我, 凍檬B, 迪恩湖水怪,kk600604,jackso0826 ,Koimizu(冰冰),bb_onlyone,孤單小B,yuga 。

月月過往所發POST紀錄

影月♥徵友♥舍(第三篇)~~大家好我叫"月月"~~
~~影月♥徵友♥舍(第二篇)~~大家好我叫"月月"
倒數迎2009 , Happy New Year!
~~影月♥徵友♥舍(新人篇)~~大家好我叫"月月"

月月好朋友既POST, 一齊去支持下啦.

FUNCLUB同樂會10版

chris既最愛及心血結晶

幫你揼下骨呀 女王閃先做咩暈呀 愛神

報到先~~
維維, 都咩咁攰呀?

引用:
原帖由 wuchiwing 於 2009-4-5 07:00 PM 發表
1# 大 中 小 發表於 2009-4-3 05:49 PM  只看該作者     

[按此打開] [隱藏]
影 月  徵 友  舍  

影月火百合(月月)既post開第四篇啦 .
chris月月怕今 ...
做嘜copy #1既資料出來, 有嘜問題呢?

hi靚女

大家好呀, 月月要整整個router, 因router出現左問題,
夜d先再來啦.

今日月月去左行朗豪坊, 銀包又...........輕左啦.
行到好攰.

引用:
原帖由 jayson1245 於 2009-4-5 07:23 PM 發表
hi靚女
jayson你好呀, 叫我月月得啦.

乖 乖 小 moon ..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆