上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.2k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-9-13 01:51 AM 發表

奇蠢、堅毅
奇蠢 我仲估佢用法國佬先係打真軍:029:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-13 02:04 AM 發表
hk兄!
今日得唔得呢?
星期五, 約好未呀?
今日有小小收穫:097:

呢排比較忙,天日又吾得閒,只好依加出定:034:

4場  2 世界波---小w大大大大大大p,"位置"當w買:041: :098: :071: :098:

6場  6 高點---全日重心:030: :096: 1w2p

9場  7 福星拱照---佢嘅能力一定吾止呢個分,同場仲有達哥一齊做野:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-15 02:18 AM 發表
呢排比較忙,天日又吾得閒,只好依?br />
4場  2 世界波---小w大大大大大大p,"位置"當w買:041: :098: :071: :098:

6場  6 高點---全日重心:030: :096: 1w2p

9場  7 福星拱照---佢嘅能力一定 ...
希望繼續保持水準:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-9-15 02:24 AM 發表

希望繼續保持水準:071:
保持濃@@慾艩�?:096: :030: :043:

香港兄 有條單t點睇

第8場 1+7+9
長勝福將 呂 , 名店之星 徐 <= 師徒
長勝福將 , 喜富龍 <= 勝操足
名店之星 徐 <=巫師系 , 喜富龍(巫師)

引用:
原帖由 LWK@@ 於 2007-9-15 11:50 AM 發表
香港兄 有條單t點睇

第8場 1+7+9
長勝福將 呂 , 名店之星 徐 <= 師徒
長勝福將 , 喜富龍 <= 勝操足
名店之星 徐 <=巫師系 , 喜富龍(巫師)
吾好意思..臨場吾得閒..呢排太忙,只係買左例飛:041:
你嘅問題相信答案已經有左
今日真係好"熱":025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-16 03:08 發表

三十幾度好熱...
你D例飛ok嗎?

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-16 10:17 AM 發表

三十幾度好熱...
你D例飛ok嗎?
仲有一樣野好熱:071: 果日有提過:097:
有得聽無得食:025:
口孖t一場中一隻膽:026:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-16 03:08 AM 發表

馬會壯下馬迷個膽 唔係 應該講係騎練

星期三殺佢一個 "片甲不留" :devil:

:085: :085: :085:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆