上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.5k

引用:
原帖由 1351 於 2020-4-23 14:47 發表 查看引用來源

未撚試過乳牛,上次行過不斷引我入去。
後悔冇入去渣奶
砌埋幾多魚?
引你入去咁都唔揸 9 佢?  😄
同深水埗一樓一價錢一樣啦

引用:
原帖由 FTP 於 2020-4-23 16:32 發表 查看引用來源
玩左SSP一,兩年,最大收獲是最近去翻USB,感覺上個個都變得國色天香
師兄說得對 依家ssp D髮仔幫襯得過的真係好小 早排未封前幫襯過兩個 唔除口罩點可以理解  但係唔解答我覺得有啲過份 係上路都唔解 按摩固然欠奉 前後唔夠20分鐘 咁就收咗3魚 反而USB 貴少少 45分鐘要4魚 但係人哋年青些 裝扮靚啲 又有涼沖 有啲重按得幾好添

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-4-23 12:16 發表 查看引用來源

有錢就有野玩,但老野多唔岩食
唯一可以食係老闆娘
係呀。首先,呢間同O無開係。
鼓油前多幾年,都幾食得落架,而家近睇就好覺殘左好多。
之前初初在煙妹店,即現在單波店,後來同人夾,開了夢... 後來不合,合伙人又去了界尾開。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-23 17:55 發表 查看引用來源
師兄說得對 依家ssp D髮仔幫襯得過的真係好小 早排未封前幫襯過兩個 唔除口罩點可以理解  但係唔解答我覺得有啲過份 係上路都唔解 按摩固然欠奉 前後唔夠20分鐘 咁就收咗3魚 反而USB 貴少少 45分鐘要4魚 但係人哋年 ...
有時髮仔有時同老企差不多,可以巡下巡下,想食先入閘,都係另外一種樂趣。不過近年新血少,又老,又殘,又搵老襯,食得既少之又少,真係多數都係得個巡字。

不過疫後經濟差,會多左C9入行都未定。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-23 19:12 發表 查看引用來源

係呀。首先,呢間同O無開係。
鼓油前多幾年,都幾食得落架,而家近睇就好覺殘左好多。
之前初初在煙妹店,即現在單波店,後來同人夾,開了夢... 後來不合,合伙人又去了界尾開。 ...
我由石街開始幫襯佢 嗰時應該未有煙妹 佢都有一段時間囉 但係佢間舖啲夥記真係唔掂

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-23 21:18 發表 查看引用來源
我由石街開始幫襯佢 嗰時應該未有煙妹 佢都有一段時間囉 但係佢間舖啲夥記真係唔掂
喔。我當時是幫趁煙妹左一段時間,後來有日見到佢在店出現,佢仲話同煙妹好熟,煙妹介紹去石店,shit 原來佢昆我。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-4-23 21:18 發表 查看引用來源
講起佢而家間舖啲夥記就真係一個字: 唉!其中有個,好早好早之前剛剛到在海街以前AA紅在的店開工 (而家是新樓盤)。當時已是C9級,但都仲算可以食下,佢dup完隨即除左我條褲,我以為升空啦,點知佢一口擔住我碌係咁 "雪雪聲",我打個突,佢仲問咩唔係要吹架咩? 真係俾佢吹漲,唯有既來之則安之。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-23 23:41 發表 查看引用來源

喔。我當時是幫趁煙妹左一段時間,後來有日見到佢在店出現,佢仲話同煙妹好熟,煙妹介紹去石店,shit 原來佢昆我。
唔-定佢昆你嘅 都咁耐日子 起碼四五年 我記錯都唔定😧

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-4-23 23:50 發表 查看引用來源

講起佢而家間舖啲夥記就真係一個字: 唉!其中有個,好早好早之前剛剛到在海街以前AA紅在的店開工 (而家是新樓盤)。當時已是C9級,但都仲算可以食下,佢dup完隨即除左我條褲,我以為升空啦,點知佢一口擔住我碌係咁 "雪雪聲",我 ...
師兄你都好勇敢!😂

煙妹唔知重有無做 果時成日見佢係門口煲煙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆