上一頁下一頁
發新話題

二個女人的西村遊獵

收藏  |  訂閱
964  77.6k

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-27 03:46 PM 發表 查看引用來源

找個借口行開,只是不想疆化件事!
發嫂都知,吾系佢又點會配合~
加上廣州男能給我開心,就讓他給我開開心心地狂歡三日吧
三日夠嗎?三日又三日
不如索性跟咗呢個男人

引用:
原帖由 假如大臂彎 於 2019-6-28 03:02 AM 發表 查看引用來源

叻仔
條仔高手嚟嘅...
但有時女人就係咁,明知死路一條,一句我愛你就乜都唔理...

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-28 03:23 PM 發表 查看引用來源

條仔高手嚟嘅...
但有時女人就係咁,明知死路一條,一句我愛你就乜都唔理...
戀愛大過天。😂😂😂

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 08:20 AM 發表 查看引用來源
西村,最先是在發嫂的帶領下踏足西村,那條村食市林立,足浴場也多過米舖~
去過多間足浴都是發嫂做導遊,直至去了一間叫乜乜明珠,發嫂介紹了一個好手勢的中醫師,中醫師年過30,其樣貌只是一般,沒有俊俏面孔,有的是温柔體貼的招待,發嫂同師傅都推薦了一項推油,叫我不妨一試,問題是推油要除了衫先推得喎!
先前去的足浴都是不用除衫,通常我都會著些較鬆身的褲或短褲之類,最多隔住件衫比師傅按,試過按到大脾盡頭, ...
推油high嗎?

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

自己老公通常乃幾乃就插,插幾插就射~
邊有心機搞氣氛!個師傅乃都乃半個鐘,重要重點啜豆豆加指插前奏,未夠更可以錫菊花,揸住我對車頭燈從後撞入更是令我失控地叫 ...
師姐我都想見識下你

b妈happy紧,插西到鬆化哂先返来處理埋d手尾
同现任唔啱倾都无得勉強,正所謂勉強无幸福,分开又未必坏事

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-6-27 06:01 PM 發表 查看引用來源

在床上女性講粗口,男人會出力D抽插……
所以我都好粗口,d男人听到我叫屌我,实会狠狠咁大力屌鳩我🙈

以前試過有個SP,中途會不斷爆粗,我就會大大力打佢pat par 同後插屌九佢。大家都好enjoy 😅

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-28 09:25 AM 發表 查看引用來源

三日夠嗎?三日又三日
不如索性跟咗呢個男人
现今乜世纪,跟唔跟定一個男人都无乜所謂
以前又話女人要三贞九烈,女人无才便是德
再說,现代二手西先多人想屌,好西話之二手定幾多手,唔会无市場💏

引用:
原帖由 祖兒tsang 於 2019-6-29 09:50 AM 發表 查看引用來源

所以我都好粗口,d男人听到我叫屌我,实会狠狠咁大力屌鳩我🙈
聽到個屌字,男人變蠻牛咁鋤、鋤、鋤…………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆