上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.6k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-31 00:29 發表 查看引用來源
吓。。
其實只係最近聽得呢首歌多者。。
我無野呀呀~無咩事。。。
比你嘛死!

呢幾日係度諗。。。
又甘岩撞正來m。。心情大腦都比較抑鬱左啲。。

望住契仔出生長大,過多幾多月就要讀幼稚園啦~
然後又望到侄仔出世。大哥大嫂為了屋企呢個新小成員。。
有多勞碌,但亦有多幸福多高興。。

連我都係度諗。。。
我都想要個bb。。屬於我地2個既bb。。
然後又諗起。點解上年我要做手術。
點解我會簡吾要個BB。。
尋晚前晚都係甘。。半夜就起左身,☹☹
躲左入廁所細細聲甘喊。。🥺🥺🥺
如果個日既決定吾係甘。
而家我契仔咪有個細佬或者細妹囉??😦😦
而侄仔咪都會有個哥哥或者姐姐一齊長大囉。😧😧

sorry呀~我純粹亂諗野。。亂甘講下野乍。。
我吾知可以同邊個講呢啲野好。。

向前望啦!調理好自己身體,準備迎接新嘅生命啦!^^

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-31 01:59 PM 發表 查看引用來源
呢幾日係度諗。。。
又甘岩撞正來m。。心情大腦都比較抑鬱左啲。。

望住契仔出生長大,過多幾多月就要讀幼稚園啦~
然後又望到侄仔出世。大哥大嫂為了屋企呢個新小成員。。
有多勞碌,但亦有多幸福多高興。。

連我都係度諗。。。
我都想要個bb。。屬於我地2個既bb。。
然後又諗起。點解上年我要做手術。
點解我會簡吾要個BB。。
尋晚前晚都係甘。。半夜就起左身,☹☹
躲左 ...
首先
不用自責
環境影響
不生BB人工流
產左……傷心是一定概……當時你有下列問題

(錢;住屋;男人;)
自己準備好生BB的心態未
才決定不要BB😢

今天凡事向好方面看
下次近到結緍啦……自然有反BB……生孖胎

過去左就忘記,同要放低
先調理好身體,明天會更好

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-31 12:29 AM 發表 查看引用來源
吓。。
其實只係最近聽得呢首歌多者。。
我無野呀呀~無咩事。。。
街上……你露腿自拍……!!

依家仲後生,醫學有好多方法,放心啦,首先要身體健康

https://youtu.be/k2rVffhNd0E

嗯。。我知道呀~
不過都總係會諗個啲野。。吾想諗,但一靜落來,個腦就自動浮現出來個啲野

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-31 06:45 PM 發表 查看引用來源

街上……你露腿自拍……!!
吾係你想我露啲咩係條街度??
露腳都吾得??

引用:
原帖由 akitty 於 2019-4-1 07:16 PM 發表 查看引用來源

吾係你想我露啲咩係條街度??
露腳都吾得??
你誤會啦……恕在下直言……你露得好……!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆