上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.5k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-22 06:47 PM 發表 查看引用來源

咁叻女自己揾到方法post到相上去!👍🏻
紅色個條好似做運動著用喎!多謝分享同大飽眼福,三條thong都好靚!😍
哈哈係啊!我全部都好中意

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-22 06:49 PM 發表 查看引用來源

其實我有諗過叫你俾wechat我俾相,不過頭先見你識得post相上去,所以都係算啦!haha
哈哈唔好以為我唔知,你想借d椅問我contact喎

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-22 07:04 PM 發表 查看引用來源

哈哈係啊!我全部都好中意
Good!我估三條都俾咗三四舊水,對嗎?
你收到ua thong 未呀?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-22 07:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈唔好以為我唔知,你想借d椅問我contact喎
Haha~冇計!
被你識穿咗,唔駛旨意有機會再問你contact!
不過我會尊重你既!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-22 07:24 PM 發表 查看引用來源

Good!我估三條都俾咗三四舊水,對嗎?
你收到ua thong 未呀?
有優惠,5條先大概$250
UA thong唔知點解未到,check check先

師兄們想問下呢度如果有引用到我回覆既話係唔係都收唔到noti?

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-22 07:25 PM 發表 查看引用來源

Haha~冇計!
被你識穿咗,唔駛旨意有機會再問你contact!
不過我會尊重你既!
:smile_o09: 真係乖

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-22 07:26 PM 發表 查看引用來源

有優惠,5條先大概$250
UA thong唔知點解未到,check check先
哦!果然係外國買仲平過hk,你都好叻忍手唔買,返去外國先買!
講真我都想可以去美國買下Nike basketball 用品,真係好多款色又平靚正!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-22 07:27 PM 發表 查看引用來源
師兄們想問下呢度如果有引用到我回覆既話係唔係都收唔到noti?
得引版冇!其他版就就有收到!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-22 07:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 真係乖
冇所謂啦!反正係度傾一樣都ok ar!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆