上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.7k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-5 04:51 PM 發表 查看引用來源

係架,跑步就係咁。而家會跑步著返條底褲既。XD
認真問,著底褲定內膽舒服d呢?
又會唔會跑跑下跌左__出嚟㗎?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-5 04:50 PM 發表 查看引用來源

諗到既話話你知
耶~ 你話點咪點lor XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-5 04:53 PM 發表 查看引用來源

係呀,所以點解唔著底褲,因為會生袋癬架。
下!因為俾汗醃住?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-5 04:53 PM 發表 查看引用來源

底褲條邊會磨損大脾隙。但其實若果唔係跑全馬應該都唔會。

講真,一條跑褲係遮唔晒既,就算企係度都會睇到。 XD

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-5 04:56 PM 發表 查看引用來源

下!因為俾汗醃住?
磨損大脾隙加汗醃。起碼痛幾日。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-5 04:56 PM 發表 查看引用來源

我中學時見過朋友跌左粒波子出黎
好明顯佢睇比實太入神⋯條褲又太大仲擘開黎坐

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-5 04:53 PM 發表 查看引用來源

我記得有次睇直播單車比賽(環意大利定環法?),有個選手中途磨薑式炒左車,半邊身既衫磨爛晒,佢好有運動員精神繼續比賽,但連JJ都走埋出黎,果次就證實到,單車褲下真空,是真的

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-5 04:56 PM 發表 查看引用來源

咁唔怪得咁多男人要著條leggings喇

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

咁好笑!當年讀書又無見過呢類千奇百趣場面

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

佢可能有心俾師姐睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆