上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.9k

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-16 05:46 PM 發表 查看引用來源

Haha..... Ching 洗吾洗出兩次 ......reply,咩真係噤難忍咩,B話不如將你縛住手腳係張椅度,睇住我地4p, 連J都無得J,齎睇,he he.....
電腦問題JE
好過被你4個攻擊GE:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-16 05:47 PM 發表 查看引用來源

電腦問題JE
好過被你4個攻擊GE:smile_30:
都無話攻擊你,仲話俾你現場睇,只係無得J,吾鍾意噤算喇。哈哈

一次過睇晒人妻樓主妳既post, 好淫好賤呀!正!點解我遇唔到妳呢D淫娃!幾時挑戰mmmf? @@

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-16 05:46 PM 發表 查看引用來源

噤ching應該試吾少喇
好可惜未試過 都未知自己會咩感覺 但個女既淫啲應該易投入多啲

唔止男人。女人玩過3P都會上癮。兩個男人輪流服侍妳。一定爽。
最好玩應該係MMMF。
妳有玩埋DP嗎

引用:
原帖由 mrwing 於 2017-1-16 07:02 PM 發表 查看引用來源
一次過睇晒人妻樓主妳既post, 好淫好賤呀!正!點解我遇唔到妳呢D淫娃!幾時挑戰mmmf? @@
淫娃係可遇不可求,哈哈,mmmf等B佢安排喇,慢慢黎喇

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-1-16 11:36 PM 發表 查看引用來源

好可惜未試過 都未知自己會咩感覺 但個女既淫啲應該易投入多啲
女既吾放,男既就吾興奮,B成日講,我吾放大家就玩得吾開心

引用:
原帖由 88yes 於 2017-1-17 10:03 AM 發表 查看引用來源
唔止男人。女人玩過3P都會上癮。兩個男人輪流服侍妳。一定爽。
最好玩應該係MMMF。
妳有玩埋DP嗎
服待?多數我服待人喎,哈哈,如果兩條仔都係我鍾意既type 就真係爽,DP未呀,但B就好想試

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-17 10:48 AM 發表 查看引用來源

服待?多數我服待人喎,哈哈,如果兩條仔都係我鍾意既type 就真係爽,DP未呀,但B就好想試
咁咭士妳係鐘意咩type? 睇下自己係未先 hahaa

引用:
原帖由 mrwing 於 2017-1-17 10:59 AM 發表 查看引用來源

咁咭士妳係鐘意咩type? 睇下自己係未先 hahaa
B 噤既type高大斯文,斯文敗類囉haha....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆