上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.3k

早晨插入ER先再睇:smile_40:

有你真好

Hello, 真係要入嚟回覆有位師兄兩句。

師兄pm我問甘比人屌法,甘下次點對你男朋友? 係床對女人一定要粗暴?

我想講不要一概需論,否則你女朋友或好多師姐要閙我。

師兄你放心,我對我男朋友都好好,只係另一種態度,人係有幾面。 多謝你支持。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-4 11:20 PM 發表 查看引用來源

師兄pm我問甘比人屌法,甘點下次點對男朋友? 係床對女人不一定要粗暴?

不要一概需論,否則你女朋友或好多師姐要閙。

師兄你放心,我對我男朋友都好好,只 ...
呢位師兄真係太膚淺啦
只係睇一面,無可能囉

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-4 11:20 PM 發表 查看引用來源

師兄pm我問甘比人屌法,甘點下次點對男朋友? 係床對女人不一定要粗暴?

不要一概需論,否則你女朋友或好多師姐要閙。

師兄你放心,我對我男朋友都好好,只 ...
師妹要係呢度覆既,哈

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 4-7-2016 11:23 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄真係太膚淺啦
只係睇一面,無可能囉

師兄。。見到你真啱,我重記得我著制服色誘我男朋友,你都俾吾少意見,哈哈。我對我男朋友都好好。

引用:
原帖由 Lok0923 於 4-7-2016 11:29 PM 發表 查看引用來源

師妹要係呢度覆既,哈

甘師兄關心我對自己男朋友吾好,我咪要攤開個心出嚟。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-4 11:50 PM 發表 查看引用來源

師兄。。見到你真啱,我重記得我著制服色誘我男朋友,你都俾吾少意見,哈哈。我對我男朋友都好好。
呢幾日應該忙到冇飯開啦?

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-4 11:50 PM 發表 查看引用來源

thx you remember
對男友好咁未幾好囉
記住玩還玩,識得抽離就好

引用:
原帖由 《豬兜》 於 4-7-2016 11:53 PM 發表 查看引用來源
呢幾日應該忙到冇飯開啦?
放幾日假又點會無飯開呢:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆