上一頁下一頁
發新話題

淫娃日記 updated P.34,pic23,25,28,31(new)

收藏  |  訂閱
511  99.9k

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-31 11:34 PM 發表 查看引用來源

返左香港
返左嚟咪好易搵到對手

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-8-31 11:38 PM 發表 查看引用來源

返左嚟咪好易搵到對手
相對地易d

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-31 11:42 PM 發表 查看引用來源

相對地易d
有目標未呀?

好想一齊浸浴

when will u come back?

想做你對手

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-28 04:05 PM 發表 查看引用來源
Vol. 17 激戰酒店房(3)---落藥?

人物介紹:
T: 我 fd
H: 我
I: 鬼妹fd
K: I 男友,mix
J: K 嘅fd,暗戀I

承上篇

K 同我對望左兩秒,佢上半身半裸,下半身得條毛巾。

K: 我聽到門鐘響,出嚟睇下喳 ...
三文治前後插加埋上面又含一條,完全係四仔情節,爽呀!

Vol. 18 激戰酒店房 (4)

K同T繼續前後插我,我就叫到收唔到聲

H: 唔~~~好舒服呀~~~插我呀~~~
J: 比人姦都咁濕

T係後面攞反出嚟要I幫佢唅,J就去左用手扣扣埋I,就開始插佢,而我就繼續同k一齊,冇幾耐佢就轉左狗仔式嚟插,插多陣佢就射左

I: slow down... It hurts
J: shut up bitch

唅左陣T就出左,射曬係l個身到。j 就男上咁插l,插到佢越嚟越多水

I: oh ....fuck me...fuck me harder
J: your pussy is so fucking wet...
I: oh~~~fuck me man~~~

K見到自己女朋友比人插得咁high 就慢慢咁錫我, 由嘴,到頸,博頭,肚,大比內側,係咁lam 就係唔lam我妹妹。

K: sweetie~~~how do u feel
H: great~~I want more ~~
K: turn me on then

k除左我手扣,咁我都好識做,慢慢含佢棒棒,下下都好慢,但係含到好深。之後仲雙手攞住佢支棒棒,落床跪係到用利尖lam 佢棒棒個頭,不斷打圈,再幫佢含到雪雪聲。

跟住k就要我背向佢,佢係後面狗仔式咁入,點知唔係插前面,而係插pat pat 個洞,一開頭個幾下好痛,插下插下就變得好舒服。而t就訓係我下面lam 我妹妹,lam 到我震曬,又係咁揸我個胸。之後j 除左I 手扣要佢幫t含,j就繼續插I,佢一隻手玩i個胸,第二隻就玩我嗰個,然後k又係我身上周圍摸 。個場面好淫,個個都係到呻淫。再插多陣j 就射左,t就要i女上咁自己騎佢。

I: I'm tired
T: do u think u have a choice?

T係咁打i個pat pat 要佢騎快d。k插多陣都射左。

J: 仲想唔想要呀淫娃
H: 要呀,比我啦
J: 比人屌左咁多次都未夠?
H: 好衰架,咁話人,嚟啦,比我啦

我開始手多咁摸小j 要幫佢再硬過

J: 你送到上門冇理由唔食嘅

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-31 11:34 PM 發表 查看引用來源

返左香港
咁岩既,我都係hk, 真係有緣

引用:
原帖由 khill600 於 2016-9-12 03:29 AM 發表 查看引用來源
Vol. 18 激戰酒店房 (4)

K同T繼續前後插我,我就叫到收唔到聲

H: 唔~~~好舒服呀~~~插我呀~~~
J: 比人姦都咁濕

T係後面攞反出嚟要I幫佢唅,J就去左用手扣扣埋I,就開始插佢,而我就繼續同k一齊,冇幾耐佢就 ...
我都想插你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆