上一頁下一頁
發新話題

小小人妻 相P1, P20, P64, P84, P106 ,P123

收藏  |  訂閱
3.0k  400.4k

好淫丫... 我頂唔順啦... @@

引用:
原帖由 justme21314 於 2015-1-27 10:09 AM 發表 查看引用來源

但你個衰妹好似仲未夠喉,我射完之際,你已經跪左係我2腳中間,一口含住我巨龍,對眼仲好淫咁向上斜
望我。。。

巨龍不洗一陣就重振龍風,翹翹咁對住淫妻個口,你即刻吉起個大patpat,我都識做,對準妹妹吉入去,我慢慢抽插,一手拉住你隻手,你另一隻手自己渣住個波,淫聲滿天,我加速再插得大力d深d...

引用:
原帖由 ~Happy~ 於 2015-1-26 11:29 AM 發表 查看引用來源
啱啱先餵飽自己, 比番D相你地睇啦, 紅色JJ我最鍾意

唔得了

主動左,個衰佬,愛死你,舊時→完全吾玩假九?

其實我係引版睇人地既文都好精彩,写得好浪漫又祥盡,有時睇到我有衝動搞野,我有想写,不過無佢地D甘好我又怕写好多字,都多謝大家陪我玩甘耐,呢排吾使反工所以上引版䏲下,点知自己玩埋一份。
頭先係廚房整完野,諗住出去掉垃圾,由於今日都吾凍,我都係得條t back加件短衫,一開门,其實行几步就后楼梯,當我放垃圾時聽倒lift門声,有人行出黎,我既刻企係防煙門后面,真係好驚,不過有D想佢推開門,好彩佢無推門,

引用:
原帖由 ~Happy~ 於 2015-1-27 01:53 PM 發表 查看引用來源
其實我係引版睇人地既文都好精彩,写得好浪漫又祥盡,有時睇到我有衝動搞野,我有想写,不過無佢地D甘好我又怕写好多字,都多謝大家陪我玩甘耐,呢排吾使反工所以上引版䏲下,点知自己 ...
仲有冇d引死人嘅相呀?

引用:
原帖由 ~Happy~ 於 2015-1-27 01:53 PM 發表 查看引用來源
其實我係引版睇人地既文都好精彩,写得好浪漫又祥盡,有時睇到我有衝動搞野,我有想写,不過無佢地D甘好我又怕写好多字,都多謝大家陪我玩甘耐,呢排吾使反工所以上引版䏲下,点知自己 ...
佢就係你準備返入屋之際,係後面雙手渣住你對大波波,順勢推埋你入屋,佢一腳就山左對門,佢係耳邊話:我其實留意左你好耐,你身材太吸引了。。。

引用:
原帖由 ~Happy~ 於 2015-1-26 11:29 AM 發表 查看引用來源
啱啱先餵飽自己, 比番D相你地睇啦, 紅色JJ我最鍾意

不如等我餵飽妳喇:smile_38::smile_40:

你的香氣引到他,應該勁驚。你玩了D乜我想知呀?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-1-27 02:10 PM 發表 查看引用來源
你的香氣引到他,應該勁驚。你玩了D乜我想知呀?

只係懶得着反條褲姐,諗住行兩步掉拉圾,点知格離屋既男人反屋企,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆