上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.3k

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-29 08:20 AM 發表 查看引用來源
其實都明佢地只係收order做嘢,但唔明點解order > 良心

痴線你估佢地想同你留喺度㗎咩...
佢地都好驚會傷到人,都好擔心,都唔好過...
話說都有個好熟嘅警察frd同我date過..不過就係高級d唔洗出去嗰種

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-29 12:04 AM 發表 查看引用來源

我點會唔撐你丫,希望你地會開花結果,haha

已經唔可能同T一齊... 經過琴晚我地理念根本唔同

說服到自己?
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 09:55 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 09:55 AM 發表 查看引用來源
琴晚。。。。你地既理念唔同,但愛係冇分理念,係一種感覺,只要雙方都有。。

引用:
邊方面唔同

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-29 10:51 AM 發表 查看引用來源
說服到自己?

我唔知:smile_o03:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-29 11:14 AM 發表 查看引用來源

琴晚。。。。你地既理念唔同,但愛係冇分理念,係一種感覺,只要雙方都有。。

但理念唔同引起conflicts之後會嗌交
我之前都以為無事,結果就比男朋友打。而家根本唔感再憑感覺:smile_o03:

大大力支持你

上回講到T喺我屋企出現,我嚇到咩都唔識做,我眼望佢眼呆咗咁企喺度...佢放低晒d野一手攬咗我入佢嘅懷抱入面,嗰刻我除咗喊又真係唔知可以點.. "做咩無啦啦走咗唔話比我聽?你知唔知我好擔心?又唔知你去咗邊同邊個一齊!又唔係唔知自己蠢,又易厄,有咩事點算,死咗都無人知啊" 其實,我知佢關心我緊張我…
"你做咩啫,我死咗都唔關你事啦,我地無關係㗎! 我做咩都與你無關,我鍾意做咩都得啊"
"所以我咪話你幼稚囉,成日都成個小朋友咁,發脾氣唔係咁樣揾自己安全嚟玩㗎"
"夠啦,你當自己係邊個啊,走啦我唔想見到你啊,以後都唔想!!" 我扮晒推開佢點知佢攬得我仲實咗⋯
"你已經係我嘅人,到你話唔想見㗎咩?你第一次比咗邊個?你係我㗎,走咗邊個同我做?我唔會比你走。"之後就拎住我同d行李一齊入咗屋, 一刪門佢就勁大力咁嘴咗埋我道,抱起咗我上樓梯,呢個人明明係第一次嚟我屋企但係唔知點解好似好熟悉咁,直接一路錫我錫到去sofa,好粗暴做係好舒服嘅錫法,佢係嗰種好鍾意suck on my tongue嗰種人,佢話我d口水好甜喎...(⊙ω⊙) 我一路都好enjoy比佢錫,不過突然之間有一下理性喺我個腦道出現咗,我唔可以同佢咁做,我唔可以再上一隻會沉嘅船... 但係,呢個時候我發現我身上面嘅衣物係唔知點樣無晒,掛咗喺佢身上面比佢温柔咁錫緊我嘅頸,胸,同埋nipples... 其實我無諗過佢會抱起我就地正法,佢同我差唔多高但係唔知點解做到呢個post,佢話因為我輕到一隻手都抱得起喎... 佢好努力咁想整濕我,而且佢成功咗,我攬住佢d水流晒落佢隻腳,佢喺完全無知會我同埋考慮我係完全無經驗嘅情況吓好大力咁抱起我再掟翻落自己度,準確無誤一野插晒成條入我入面,嗰吓痛到我叫咗出嚟,就喺咁,我地又再次連成一體...∑(゚Д゚) 佢真係好大好硬,重點係好很粗。我到而家都唔明點解咁大條野可以塞入我細到好似條線咁嘅"西溝"(呢個係佢講嘅term) 唔知關唔關個動作事,地心吸力好似令佢拮到好入,好似就嘅入到去子宮咁... 雖然比佢填滿嘅感覺真係好幸福,不過其實我有d擔心會比佢撐到好鬆之後佢就唔再同我做... 佢一路摸我對腳一路揸波,好大力咁係咁摙實,温柔中帶點粗暴咁玩我個胸... 之後佢見都插咗入去一陣,我都好似習慣咗就開始上下插,其實真係都有d痛不過夠濕所以都仲幾舒服... 真係插得好入好正,佢都叫得好大聲,佢話我好緊好濕好暖,好想永遠同我一齊,永遠插實唔洗分開…嗰刻我好肯定我可以咩都比晒佢,要我點都得. 跟住,佢慢咗落嚟,開始前後郁,即係其實我抽出嚟一路刺激最入面嗰點,淨係咁我都嚟咗兩次…我開始feel到我d水越嚟越多,叫到收唔到聲咁尖叫,從來都未見過自己出咁多水咁high,過咗幾分鐘之後,我同佢同一時間嚟咗,佢攬到我最實個頭埋咗喺我個胸之後插到最入射晒比我,呢個時候我feel到妹妹有好多水想噴出嚟咁,證明我地其實係天生一對,連高潮都同一時間。做完佢無即刻meng出嚟,反而抱咗我去沖涼。不過佢成程用手㩒住我妹妹唔比d精流番出嚟,沖完涼就放咗個套入我度,話要聽朝先可出除。(邊有人做完先帶套㗎) 着番底褲之後佢就抱咗我上床同我一齊瞓。其實我覺得比佢內射真係好幸福,好有嗰種夫婦嘅感覺,雖然,我根本對佢嚟講咩都唔係...ಥ_ಥ

Btw有無師兄姐可以話比我聽呢個position叫咩名…..我地諗極都諗唔到(≧∇≦)BBTW,T成日話我淨係對腳都夠玩兩日所以比張腳相大家啦:smile_o05:
睇完要覆呀大家
[img][/img]

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 01:26 PM 發表 查看引用來源
上回講到T喺我屋企出現,我嚇到咩都唔識做,我眼望佢眼呆咗咁企喺度...佢放低晒d野一手攬咗我入佢嘅懷抱入面,嗰刻我除咗喊又真係唔知可以點.. "做咩無啦啦走咗唔話 ...
好正呀!由上錫到下,由下鍚到上面~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆